Zavřít reklamu

Apple na zářijové konferenci představil další generaci svých inteligentních hodinek, o které mají uživatelé nevídaný zájem. Dokonce jeden z klíčových dodavatelů Apple Watch zaznamenal v listopadu rekordní výnosy s meziročním nárůstem o více než 20 %. Tchajwanské zdroje z dodavatelského řetězce očekávají, že se příští rok prodá celkem 23 až 35 milionů jablečných hodinek.

Skupina ASE zodpovědná za testování rádiových frekvencí, Wi-Fi čipů a MEMS pro iPhony a Apple Watch očekává, že ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku bude dosaženo rekordních čtvrtletních výnosů. Apple Watch Series 3 jsou na trhu se spotřebitelskou elektronikou stále oblíbenější, přičemž v příštím roce by se mohlo prodat rekordních 25 milionů jednotek.

Uvedené informace, které pochází od jednoho klíčového dodavatele, však berte s jakousi rezervou, protože dodavatelé pracují většinou pouze s omezenými informacemi, například nemají povědomí o objednávkách u konkurence a podobně.

Apple oslovuje další potenciální dodavatele, protože objednávky na Apple Watch neustále rostou. Do dodavatelského řetězce by mohla přibýt dceřiná společnost Foxconnu – ShunSin Technology – která bude cupertinské společnosti dodávat SiP pro Apple Watch. I když se očekávalo, že ShunSin Technology bude součástí dodavatelského řetězce už příští rok, před nedávnem se objevila zpráva, že mnohem pravděpodobnější je to až v roce 2019.

Apple Watch Series 3 FB

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.