Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

PicShop HD
V příjemném rozhraní představuje aplikace PicShop HD uživatelům řadu užitečných možností úprav a tucty filtrů a doplňků od uměleckých po zábavné. Aplikace podporuje sdílení na sociální sítě.

[appbox appstore id502430343 oldprice=“149Kč“]

Throwback Stories
Aplikace Throwback Stories pro iOS vám pomůže s vytvoření skvělých Instagram Stories z vašich vzpomínek. Aplikace nabízí řadu užitečných nástrojů pro vylepšení a animaci vašich příběhů.

[appbox appstore id1260768689 oldprice=“29Kč“]

Snap Clap
Snap Clap je aplikace od slovenských vývojářů, která vám pomůže pořídit konečně perfektní fotografii, na které nebudete chybět. Stačí nastavit iPhone, zapózovat – a tlesknout.

[appbox appstore id493101645 oldprice=“29Kč“]

Pic Navi
Pic Navi je aplikace, která vám umožní na mapě zobrazit trasy k místům, kde byly zachyceny vaše fotografie. Lokace můžete ručně upravit, přidat nebo naopak odebrat GPS informace.

[appbox appstore id888556973 oldprice=“89Kč“]

Translate for Safari
Translate for Safari je užitečným rozšířením pro webový prohlížeč Safari. S jeho pomocí snadno přeložíte kompletní webové stránky, aplikace disponuje možností hlasitého čtení.

[appbox appstore id919040797 oldprice=“149Kč“]

BLINK
Vytvořte krásné snímky s Blink. Tato aplikace vám nabízí stylové a výkonné nástroje, které vám pomohou s vytvářením zajímavých snímků. Přináší vám rámečky, filtry, efekty, texty a mnoho dalšího, takže budete mít možnost vytvořit kreativní a zábavné fotografie. Své výtvory sdílejte na Instagramu, Facebooku, Twitteru či na jakékoliv sociální síti, kterou používáte.

[appbox appstore id933002558 oldprice=“299Kč“]

Cranky Weather
Důvod, proč si stěžovat, se najde vždycky. Vděčným terčem stížností může být obzvlášť v této době počasí. Aplikace Cranky Weather vám poskytne tu ideální naštvanou předpověď za každé situace.

[appbox appstore id1032806531 oldprice=“59Kč“]

Ski Jumping Pro
Lyžařská sezóna je tu – a nastal čas dojít si pro zlato. Simulátor Ski Jumping Pro je doslova nabitý fantastickými funkcemi, ultrarealistickou 3D grafikou a podporou multiplayer režimu.

[appbox appstore id585599497 oldprice=“29Kč“]

iOS APPS 29917

Dnes nejčtenější

.