Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Rainbow
Nudí vás klasická klávesnice ve vašem iPhonu? Vyzkoušejte její duhovou verzi. Exkluzivně pro iPhone a iPad nabízí 20 barevných schémat zcela funkčních iOS klávesnic.

[appbox appstore id926242485 oldprice=“29Kč“]

Orderly
Aplikace Orderly je navržena na základě toho, jak si lidská mysl vizualizuje to-do list. Její používání je jednoduché a intuitívní, aplikace podporuje synchornizaci v cloudu i připomínky na základě polohy.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“29Kč“]

Flow
Flow vám obsah vaší e-mailové schránky představí ve formě pokračujícího feedu a umožní vám sledovat vaše zprávy a reagovat na ně, aniž byste ztratili kontext.

[appbox appstore id1142964261 oldprice=“149Kč“]

Home Budget Plan Pro
Aplikace Home Budget Plan Pro vám detailně ukáže, za co v domácnosti nejvíce utrácíte, a pomůže vám nastavit optimální rozpočet. Aplikace umožňuje zabezpečené zadávání údajů.

[appbox appstore id498321132 oldprice=“59Kč“]

Streets of Rage Classic
Skvěle hratelná SEGA klasika v iOS verzi. Tři policisté, město na okraji a kriminální kápo, známý jako Mr. X. Vyzbrojte se noži, lahvemi a dalšími zbraněmi a nastolte pořádek ve městě.

[appbox appstore id320540355 oldprice=“29Kč“]

Backgammon HD
Klasická populární desková hra Backgammon s pěknou grafikou a intuitivním uživatelským rozhraním. Pusťte starosti z hlavy a zahrajte si Backgammon.

[appbox appstore id363949050 oldprice=“119Kč“]

Force Corp
Přichází nezvaný host ze vzdáleného, temného, chladného koutu vesmíru. Zvládnete zabránit tomu, aby zničil všechna města? Aplikace podporuje 3D Touch, je zcela bez reklam a požadavků na internetové připojení.

[appbox appstore id1143482632 oldprice=“89Kč“]

Steampunk Puzzle Physics Game
Steampunk Puzzle Physics Game je stylová puzzle výzva pro vaše mozkové závity. Vaším úkolem bude správně manipulovat se všemi objekty na obrazovce ve více než 300 úrovní.

[appbox appstore id1211978586 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 5917

Dnes nejčtenější

.