Zavřít reklamu

Když se v redakci rozdělovala témata na vánoční darky, byl jsem uprostřed Tater a jediný způsob jak poslat informaci o tom co bych si rád vzal bylo poštovním holubem, který však kvůli nepřízni počasí nemohl vystartovat. Proto se společně podíváme na to, jaké dárky jsou tou nejlepší volbou k vánocům pro ženy, které milují technologie.. Vycházel jsem z toho, že pro většinu žen nebude představovat s vyjímkou samotných produktů, technologický dárek to nejhlavnější, co od ježíška dostanou. Samozřejmě pokud jim nedáte samotný iPhone, iPad nebo Mac.  Většina tipů je tedy z nižší cenové kategorie a věřím, že je ocení především ti, kteří už mají pro ženu nějaké ty Louboutinky a ze světa technologií jí chtějí dát pouze stylový doplněk.

Porsche Design Rose Gold disk

Rose Gold je podle mě dokonalá holčičí barva pro spotřební elektroniku, která si v posledních letech získala obrovskou oblibu. To si uvědomil také prémiový výrobce Porsche Design, který společně s Lacie představil další z řady svých disků, které se designem skvěle hodí pro Mac. Disk je k dispozici ve 2TB variantě  s rozhraním USB-C. K disku navíc dostanete kabel USB-C na klasické USB, takže pokud má vaše ségra počítač s klasickým USB portem, bude jí disk fungovat bez jakýchkoli problémů. Cena disku se pohybuje okolo 3000Kč a věřím, že se stane zajímavým doplňkem Macu neo počítače každé ženy.

Bang & Olufsen H9

Pokud máte doma dámu, která tráví pracovní život na cestách v letadle, ve vlaku nebo na zadním sedadle svého vozu, pak ji dopřejte její soukromí svět, ve kterém se zcela izoluje od všeho, co by jí mohlo jakkoli rušit. Dostaňte ji do jejího vlastního světa, ve kterém zapomene na vše, kromě svých myšlenek a hudby, jenž si do uší pustí pomocí sluchátek Bang & Olufsen H9, která mají aktivní potlačení okolního ruchu. Sluchátka jsou navíc extrémně pohodlná a vyrobena z těch nejlepších myslitelných materiálů. Pokud je vaše žena skutečná dáma a chce mít chvilku jen pro sebe a své myšlenky, pak ji věnujte sluchátka, která ji to umožní. Samozřejmě je potřeba počítat s cenovkou okolo deseti tisíc korun, ovšem za ty dostanete to nejlepší možné spojení designu, kvalitního zvuku, technologií a těch nejkvalitnějších materiálů na světě.

Swarovski obaly na iPhone

Společnost Bling my Thing nabízí jedinečnou kolekci obalů na všechny novější iPhone od iPhone SE až po iPhone X, které jsou doplněny o Swarovski krystaly. Obaly vypadají na první pohled luxusně a přitom si na ně nemusíte brát hypotéku. Moje žena i maminka mají tyto obaly již více než rok a kamínky stále spolehlivě drží. Pokud tedy chcete aby měla vaše žena svůj nový iPhone, který může klidně být hlavní vánočním dárečkem ve stylovém obalu, pak se rozhodně podívejte po kolekci Swarovski. Jedinou věcí na kterou pamatujte je fakt, že tyto obaly ochrání telefon především proti poškrábání a oděrkám, pokud očekáváte že díky nim přežije iPhone pád ze dvou metrů na beton, musíte se podívat na řešení například od UAG. Každopádně se jedná o skvělou stylovku, která bude krásným doplňkem iPhonu každé dámy. Vybrat si můžete zde.

Gadget Wipes

Možná si řeknete že to není dárek k vánocům, když stojá padesát korun, ale může to být skvelý tip například pro děti, které chtějí něco darovat své sestře nebo mamince. Sice levný, ale jinak skvělý produkt se totiž skrývá za názvem Gadget Wipes. Jedná se o 50 kusů ubrousků v zavíratelném obalu, které spohlehlivě očistí veškeré gadgety, samozřejmě včetně laptopů, smartphonů a tabletů. Obzvlášť ženy ocení, že mají v kabelce něco čím mohou očistit svůj telefon od makeupu a to spolehlivě skutečně do čista a nemusí jen rozšudlat makeup po displeji pomocí kapesníčku. Gadget Wipes jsme nedávno recenzovali a jedná se o skutečně velmi dobrou vychytávku za super cenu. Recenzi si můžete přečíst přímo zde.

Fitbit Alta HR

Pokud je vaše žena zvyklá na klasické hodinky a Apple Watch nebo Fenix 5 od Garminu ji příliš neberou, ale přitom je aktivní a ráda by si měřila například kolik toho naběhá, pak je vhodný nějaký menší náramek na ruku, který dokaže změřit vše co je potřeba. Jednou z možných a velmi zajímavých možností, které se na trhu objevily letošní rok je Fitbit Alta HR. Jedná se o poměrně malý náramek vbavený displejem, který kromě notifikací umí zobrazit také informace o vašem tepu, který náramek měří, počtu kroků, informace o fyzických aktivitáach a monitoruje důkladně také spánek a jeho jednotlivé fáze. Všechny informace samozřejmě zobrazíte nejen na samotném náramku, ale také v aplikaci ve svém telefonu. Kompatibilní je jak s iOS, tak i s Androidem. Cena okolo tří tisíc korun pak potěší. Recenzi si můžete přečíst přímo zde.

Pearl Mini Make-up

Powerbanka se vždy hodí, obzvlášť pro milovnice selfie. Když navíc powerbanka dokáže zároveň kombinovat také dvojité zrcátko s osvětlením, aby mohla mít dáma vždy perfektní makeup, je to ideální volba do dámské kabelky. Powerbanka sice nabízí jen 1600mAh, ale jako nouzovka to jistě pomůže. Pokud tedy vaší ženě, mamince, kamarádce nebo sestře čas od času dojde energie v iPhone, je Pearl Mini rozhodně zjaímavou možností. Zrcátko je k dispozici v řadě zajímavých designů a barev. Cena okolo 700Kč také není nijak extrémní, když se nebudete z pohledu chlapa dívat jen na kapcitu powerbanky, ale přihlédnete také k tomu, že je to stylový doplněk kabelky.

Moikit Gene Smart Sports Bottle

Některé dámy mají problém s dodržováním pitného režimu. To se samozřejmě týká i mužů, ovšem u žen je to více rozšířený problém, který může vést až k vážným zdravotním problémům. Gene Smart Sports Bottle monitoruje počet tekutin které za den vypijete. K dispozici je v rznýc barvách včetně dámské Rose Red, která vypadá skutečně skvěle. Lahev se připojuje pomocí Bluetooth 4.0 k iPhonu nebo Android zařízení a umí změřit vše, co za den vypijete. Díky speciální patentované technologii navíc nemá lahev žádný senzor, který by přicházel do styku s kapalinou a tak jednak nijak neovlivňuje chuť vody a dokonce ji ani nevadí, že do lahve nenalijete vodu, ale jakýkoli jiný nápoj.

zena

Dnes nejčtenější

.