Zavřít reklamu

Pryč jsou doby, kdy jste si museli na svůj iPhone X počkat několik týdnů. Jelikož se jablečné společnosti výroba nových vlajkových lodí skvěle rozjíždí, snižuje již několik týdnů dobu potřebnou pro doručení a v mnoha zemích je schopna doručit telefon již v řádu pár dní. Mezi těmito zeměmi je naštěstí i Česká republika.

Již o víkendu se začaly na internetu objevovat první zprávy ze zemí, ve kterých Apple dodací dobu zkrátil. Například v Číně či Kanadě si na novou vlajkovou loď zákazníci počkají už jen jeden až tři dny. Ačkoliv na tom není Česká republika v tomto ohledu až takto skvěle, dodací doba je v ní též snížena na minimum. Stránky Applu totiž hlásí, že objednávky vytvořené dnes (tj. 11. prosince) vám doručí 13. – 15. prosince, tedy za dva až čtyři dny.

Po startu objednávek, které začal Apple přijímat před více než měsícem, se tak podařilo stáhnout dodací dobu z hrůzostrašných šesti týdnů na úplné minimum. Nabízí se však otázka, zda je to pouze zásluha jablečných dodavatelů či zda začíná zájem o nové iPhony X skutečně opadat a tím pádem je snadnější poptávku zasytit. Pravděpodobně je to však kombinace obojího.

Nechme se tedy překvapit, zda se Applu podaří ještě nějaký ten den potřebný pro doručení v Česku useknout či nikoliv. Pokud vás však doposud odrazovalo čekání, které jste museli kvůli novému iPhonu podstoupit, nastala pro vás ta nejlepší chvíle na nákup.

iPhone X packaging FB

Dnes nejčtenější

.