Zavřít reklamu

Pravděpodobně nejvýraznějším poznávacím znamením nových iPhonů X je jejich černý výřez na horní straně displeje. Místo, které je doslova prošpikováno velkým množstvím technologií, vzbuzuje i téměř čtvrt roku po oficiálním představení zajímavé diskuze. Pro některé je obrovským trnem oku, jiní ho však označují za krásný designový prvek a různými tapetami či podobnými úpravami se jej snaží ještě více zvýraznit. To je i případ návrháře Hideaki Nakataniho.

Hideaki Nakatani je přesvědčen, že je výřez v iPhonu X krásným designovým prvkem. Rozhodl se proto, že vytvoří tapety, které by jej na kvalitním OLED displeji co nejvíce podtrhly. Na černé pozadí, které je mimochodem na OLED displejích opravdu úchvatné, proto jednoduše barevnými linkami rám lemující obvod displeje vyznačil.

V naší galerii si můžete všechny tapety, na kterých je ohraničený rámeček prohlédnout a následně stáhnout přes odkaz v jejich popisku. V galerii jsou totiž pouze náhledové fotografie a tím pádem nebudou na displejích telefonu vypadat hezky.

Krom tapet, které vám dokonale obkreslí hrany vašeho telefonu a zvýrazní horní výřez, však vytvořil designer ještě něco navíc. Do ohraničených polí totiž přidal různé náčrty a obrysy, které znázorňují rozložení jednotlivých aplikací či dalších položek na displeji iPhonu. Ani tapety s tímto přídavkem však nevypadají vůbec zle a někteří z vás je jistě ocení.

I tyto tapety jsou v galerii pouze jako ilustrační obrázky a pro jejich plnou velikost je potřeba stahovat z odkazu v popisku pod obrázkem. U tohoto typu tapet je však potřeba stahovat vždy celou dvojici a pro dokonalý efekt jednu z nich nastavit jako pozadí plochy a druhou jako klasickou tapetu po odemknutí.

Doufám, že jste si  z této solidní nálože zajímavých tapet vybrali a váš iPhone X vypadá nyní díky nim opravdu unikátně. Pokud by tomu tak však nebylo, určitě mrkněte sem nebo sem, popřípadě i na jiné místo na našem webu. Tapet tu totiž máme vskutku požehnaně.

Dnes nejčtenější

.