Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

SYS Pro
SYS Pro je užitečný nástroj, monitorující systémová data vašeho iOS zařízení v reálném čase. S pomocí SYS Pro můžete sledovat data, týkající se hardwaru, baterie, paměti a dalších částí systému.

[appbox appstore id1235661162 oldprice=“29Kč“]

Listaway
Listaway je to-do listem, správcem úkolů i připomínkovačem v jednom. S touto aplikací pro vás plánování nebude žádným problémem. Nabízí třídění úkolů do složek a podsložek, časování připomínek i jejich aktivaci na základě lokace.

[appbox appstore id872589383 oldprice=“179Kč“]

Audrey
Audrey je revoluční aplikace pro naprosto perfektní fotografie. Kromě pořizování a pokročilých úprav fotografií dokáže Audrey také číst čárové kódy nebo rozpoznávat objekty.

[appbox appstore id1018870946 oldprice=“29Kč“]

AirDisk Pro
AirDisk Pro vám umožňuje skladovat, prohlížet a spravovat soubory na vašem iPhonu, iPadu a iPodu touch. K AirDisku se můžete připojit z Macu nebo PC přes Wi-Fi připojení.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“59Kč“]

Ruler
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“29Kč“]

Security Robot
Chcete se přesvědčit, zda se skutečně můžete cítit v bezpečí? Aplikace Security Robot vám k tomu pomůže. Umožní vám po dobu 24 i více hodin pořizovat záznam vybraného místa.

[appbox appstore id576776230 oldprice=“299Kč“]

Block vs. Block
Kdo by nemiloval hry ve stylu legendárního Tetrisu? Aplikací tohoto typu není nikdy dost. Ne všechny jsou ale zábavné, kvalitní a dobře vypadající. Block vs. Block vás určitě bude bavit. V nabídce má šestnáct rozdílných tvarů a čtyři různé speciální položky, ovládání hry je jednoduché a uživatelské rozhraní příjemné na pohled.

[appbox appstore id500909640 oldprice=“149Kč“]

Ninjas Stolen Scrolls
V Ninjas začíná skvělé dobrodružství, ve kterém si musíte vzít zpět ukradený svitek. Dejte si pozor, jelikož ve hře je plno objektů (např. zákeřní ninjové, ninja psi, nestvůry, zombíky, pasti, hrady), které se vám budou snažit překazit tuto výpravu.

[appbox appstore id673003293 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 21817

Dnes nejčtenější

.