Zavřít reklamu

Apple Park by měl být podle plánů cupertinské společnosti dokončen ještě v letošním roce. V areálu ikonického sídla se ještě pohybují dělníci, kteří intenzivně dolaďují poslední detaily, zejména co se týká úprav krajiny. Po několika letech z kampusu zmizí stavební technika a namísto ní se do hlavní kancelářské budovy, která mnohým připomíná vesmírnou loď, přestěhují tisíce zaměstnanců.

Už několik měsíců nám YouTuber Duncan Sinfield přináší čerstvé záběry z Apple Parku, přičemž prosinec není výjimkou. Před pár dny se na YouTube objevilo další video zachycující realizaci parku uprostřed hlavní budovy. Dron se proletěl nad rybníčkem i relaxační zónou pro zaměstnance.

Centrála vyšla jablečnou společnost na zhruba 5 miliard dolarů, ale co je pro nejhodnotnější firmu na světě 5 miliard? Před dvěma měsíci jsme vám navíc přinesli článek, ve kterém se rozebírá, na kolik vyšly jednotlivé budovy v Apple Parku. Čísla jsou skutečně zajímavá a podívat se na ně můžete v tomto článku.

V polovině listopadu navíc Apple otevřel své návštěvnické centrum pro veřejnost, a tak se lidé mohou konečně podívat do centra, odkud si mohou odnést i nějaký ten suvenýr.

apple park prosinec

 

Dnes nejčtenější

.