Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

dB Decibel Meter
Decibel Meter je hlukoměr s přesným měřením. Svět je vcelku hlučným místem: auta, davy, elektrické stroje a další běžné zdroje produkují množství hluku, které může s pokračující expozicí vést k trvalé ztrátě sluchu. Zvukoměry jsou užitečné pro každého, kdo chce, aby nebyl vystaven škodlivým hladinám hluku, ale kdo by za ně chtěl utrácet? Vyřešte to jednoduše s Decibel Meter. Aplikace podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id1048388627 oldprice=“59Kč“]

PK Fitness
PK Fitness je activity tracker, sloužící jako cvičební deník, sociální síť a nástroj ke sledování vašich fitness cílů. Pro lepší zážitek a výsledky se můžete zapojit do nejrůznějších výzev.

[appbox appstore id958386733 oldprice=“149Kč“]

Storm It
Storm It je jednoduchá aplikace, která vám umožní „skladovat“ všechny vaše myšlenky a nápady a poté je sdílet na Twitteru ve formě Tweetstorm.

[appbox appstore id1132648815 oldprice=“29Kč“]

Air-Photos
Aplikace Air-Photos pro iOS vám umožní prohlížet si fotografie, uložené na vašem Macu, bez nutnosti synchronizace. K fungování je zapotřebí WiFi připojení.

[appbox appstore id525692766 oldprice=“89Kč“]

SnapFun
Vezměte svůj iPhone, iPod Touch nebo iPad a začněte zachycovat zajímavé a zábavné snímky. Staňte se hrdinou, darebákem, nestvůrou – prostě čímkoliv, čím jste kdy chtěli být. SnapFun nabízí různorodé kategorie jako Zvířata, Démoni, Cestování, Magie a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1098474749 oldprice=“29Kč“]

8bit War: Netherworld
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

[appbox appstore id827101160 oldprice=“89Kč“]

Super Tank Battle
Zahrajte si na svém iOS zařízení klasiku ve stylu Nintendo Entertainment System. Připravte se na pořádnou retro bitvu, v níž budete muset bránit svou základnu a zničit všechny nepřátelské tanky.

[appbox appstore id507828762 oldprice=“149Kč“]

Mac Apps 26617

Dnes nejčtenější

.