Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Ten kdo před 5 lety nakoupil bitcoiny za pár tisíc korun, je dnes několikanásobným milionářem. Podívejte se, kde a jak dnes bitcoin pořídíte bez zbytečných poplatků.

Že bitcoin je bublina, zaznívá již několik let. Je tomu tak ale doopravdy? Jeho cena stále nepřetržitě stoupá a údajná bublina ne a ne splasknout. V roce 2012 bylo možné jeden bitcoin pořídit za pár dolarů, v březnu tohoto roku pod 1000 dolarů a nyní se pohybuje kolem úctyhodných 10000 dolarů. Co bude další roky?

Bitcoin v roce 2018 za 40000 USD?
Jeden z hlavních zastánců kryptoměn Michael Novogratz si myslí, že cena bitcoinu do konce roku 2018 může vzrůst až na 40000 dolarů. To je čtyřikrát více než nyní. Tento muž, v době kdy bitcoin stál 5000 dolarů, správně předpověděl, že do konce tohoto roku překoná hranici 10000 dolarů. Novogratz virtuálním měnám věří natolik, že chystá fond specializovaný na kryptoměny s kapitalizací zhruba 500 miliónů amerických dolarů.

Kde a jak jednoduše koupit bitcoin za Kč ještě dnes
Nákup bitcoinů můžete realizovat i vy přes jednu z nejmodernějších bitcoinových burz CoinMate, která funguje od roku 2014. Velkou výhodou je, že podporuje posílání českých korun bez nutnosti kurzových převodů či zahraničních poplatků a převod trvá 1 pracovní den (pokud máte FIO banku tak jen pár minut).Investovat lze od 100 Kč. Stačí zadat množství Kč, za které chcete koupit bitcoiny a ty jsou okamžitě převedeny na váš Coinmate účet. Jednoduchou funkcí nákupu tak můžete mít bitcoiny na jedno kliknutí ihned zde.

Kdo vsadí dnes na bitcoin, může ještě stále naskočit na tuto trendy vlnu a v následujících období sčítat zisky. Je třeba ale mít na paměti, že vývoj ceny bitcoinu nikdo dopředu nezná a investice do kryptoměn je riziková.

Bitcoin

Dnes nejčtenější

.