Zavřít reklamu

Jak nejlépe ochránit iPhone? Tvrzené sklo pro iPhone a ochranný kryt může být tím nejlepším řešení, obzvlášť, kdy vychytáte období předvánočních slev! Podívejme se tedy na některé produkty, které je možné teď před Vánoci zakoupit za velice výhodných podmínek.

Čím chránit displej a čím zadní část či hrany:

Přední část Vašeho iPhonu – Displej – je jednoznačně nejlepší a nejúčinnější chránit ochranným tvrzeným sklem, které při aplikaci přilne k povrchu displeje a už se nepustí. Samozřejmě pouze obrazně řečeno, tvrzené sklo můžete pomocí trochy zručnosti lehce sloupnout. Tvrzená skla chrání proti drobnějším pádům, nárazům a škrábancům.

Na zadní část a boční hrany zase doporučujeme nějaké pouzdro / ochranný kryt, který dokonale obejme iPhone a zajistí tak ochranu proti poškození. Existuje hned několik druhů krytů. Od tenkých plastových, přes odolnější gumové po extra odolné. Na své si přijdou samozřejmě jak pánové tak dámy.

Kde sehnat výhodně tvrzené sklo či ochranný kryt:

Pocit bezpečí Vám zaručí náš obchod Tvrzenýsklo.cz kde naleznete několik druhů tvrzených skel a ochranných krytů. Pokud si nebudete na aplikaci tvrzeného skla věřit, ZDARMA Vám tvrzené sklo na prodejně aplikují. Při nákupu nad 699 korun získáte Dopravu a Platbu také ZDARMA. Rádi Vám poradíme s výberem skla i krytu, buď přímo na prodejně, nebo pomocí jednoho z uvedených kontaktů.

Výhodné nabídky tvrzených skel a obalů:

Pro jablečné uživatele je připravena nabídka výprodejových produktů, mezi které se řadí například Tvrzené sklo pro iPhone 8, které je možné zakoupit již od 159 korun! Nezapomínejte na slevový kód pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem – Slevový kód: LSA – Díky němu získáte 20% slevu na všechny produkty. V sekci Výprodej také naleznete vychytaný balíček který obsahuje Tvrzené sklo pro iPhone 5/5s/SE a Průhledný Gumový kryt za akční cenu 239 korun!

Celou nabídku produktů za výprodejové ceny naleznete v sekci Výprodej! Nyní před Vánoci je možné na výprodejové produkty uplatit slevové kódy, ale pozor, akce platí pouze před Vánoci. Navíc nabídka výprodejových produktů bude aktualizována dle dostupnosti zboží, je tedy možné, že dojde k obměně produktů v nabídce.

Kde nás najdete:

Kamenná prodejna se nachází v Praze na adrese Ostrovského 1823/32, Praha 5 – Smíchov, 150 00, s otevírací dobou každý den od 10:30 do 18:30 (krátkodobá změna otevírací doby vyhrazena).

Prodejna se nachází přibližně 25 metrů směrem dolů (směř Anděl/Knížecí) od obchodu Žabka na rohu vedle České Pošty. Prodejna je umístěna přímo naproti městské knihovně a zastávce autobusu: Ženské domovy.

tvrzeny sklo tiskovka FB

Dnes nejčtenější

.