Zavřít reklamu

Pixelmator Pro po několikaměsíčním testování přichází do Mac App Storu. Populární grafický editor, který byl navržen výhradně pro Mac a vybaven technologií Swift, podporuje téměř všechny hlavní funkce macOS jako iCloud, Versions, Tabs, Full Screen, Split View, Sharing, Wide Color a další.

Pixelmator Pro dokáže pracovat s obrazovými soubory HEIF a RAW, ale také s oblíbenými formáty jako JPEG, TIFF, PNG, GIF, BMP, TGA či JPG-2000. Díky strojovému učení automaticky pojmenovává jednotlivé vrstvy podle toho, jaké objekty se na nich nachází, a tak namísto názvu Vrstva 1 bude například název Obloha. V neposlední řadě umožňuje snadno provádět přesné výběry a odstraňovat objekty z fotek.

Podle vývojářů má Pixelmator Pro intuitivní rozhraní, se kterým se spřátelí začátečníci i zkušení profesionálové. “Díky nové funkci přednastavení můžete vytvářet nekonečné kombinace více úprav, efektů či stylů, ukládat si je do svých oblíbených položek a znovu použít na jakýkoliv další obrázek,” uvádí vývojáři.

Pixelmator Pro vám nabízí nespočetné množství nástrojů pro úpravy fotografií a obrázků. Objekty snadno přemístíte a uspořádáte, upravíte jejich velikost a vytvoříte z nich úžasné kompozice. Dále máte k dispozici spoustu retušovacích nástrojů a můžete vytvářet umělecké efekty a podobně.

Pokud máte na svém Macu macOS 10.13 či novější a 64bitový systém, můžete si Pixelmator Pro stáhnout z Mac App Storu za 1 790 korun.

4E1195D8-D1CC-4D74-A561-E9974B815363

Zdroj: iDownloadBlog

Dnes nejčtenější

.