Zavřít reklamu

Jablečná společnost vypustila před malou chvílí do světa v pořadí již pátou beta verzi systému iOS 11.2, která je určena výhradně vývojářům. Apple k tomuto kroku přistupuje po více než týdnu od vydání beta verze čtvrté. Pokud tedy patříte mezi registrované vývojáře, neváhejte a stahujte.

V novém iOS 11.2 se krom Apple Pay Cash, které si v našich končinách neužijeme, objevily i kosmetické úpravy rozhraní na iPhonu X. Nyní v něm například nalezneme v pravém horním rohu malou lištu, která nabádá uživatele k vytažení ovládacího centra. Další zajímavou novinkou, která se v předchozích betách objevila, je zpráva vysvětlující chování Bluetoothu či Wi-Fi při odpojení.

Pokud jste registrovanými vývojáři, aktualizaci provedete klasicky přes Nastavení – Obecné – Aktualizace softwaru.

O všech novinkách, které se v nové betě objeví, vás budeme samozřejmě co nejdříve informovat. Pokud však narazíte na nějakou zajímavou novinku i vy, neváhejte a podělte se o ní s námi do komentářů pod článkem.

[Aktualizace: Apple krom vývojářské bety vypustil i betu pro veřejné testery. Pokud tedy mezi ně patříte, neváhejte a stahujte]

ios_11.2

Dnes nejčtenější

.