Zavřít reklamu

Přešli jste před nedávnem z telefonu či tabletu s operačním systémem Windows či Anrdoid na iOS, ale zatím si s ním nevíte moc rady a i ty nejzákladnější úkony vám trvají nepřiměřeně dlouho? Nevadí. Apple si totiž včera založil nový kanál na YouTube, na kterém vám s úplnými základy používání systému iOS pomůže.

Do včerejšího dne Apple přidával videa, která se dala s klidem považovat za instruktážní, na svůj hlavní kanál. Jelikož však chce mít nejspíš ve své tvorbě pořádek a svým uživatelům nabídnout své služby co možná nejpřehlednější, vytvořil speciální kanál Apple Support. Na tom naleznete v tuto chvíli deset maximálně dvouminutových videí, ve kterých vás Apple velmi srozumitelnou cestou ovládáním jeho operačního systému provede.

Naučí vás základy

V tuto chvíli se díky videím naučíte screenovat, mazat fotografie, mazat historii hovorů, měnit tapety či tisknout přímo ze zařízení. V budoucnu se pak podle všeho dočkáme dalších tutoriálů, které rozklíčují další záhady systému iOS. To, v jakých intervalech bude Apple videa vydávat, však zatím nikdo oficiálně neví.

Co se týče samotných videí, jsou komentována poměrně jednoduchou angličtinou, která je navíc doprovázena názornou ukázkou. Nemusíte se tedy obávat toho, že byste z videa nepochopili, o čem vlastně je a v postupu se ztratili.

Nechme se tedy překvapit, jaké “How to” videa nám Apple nachystá na příště. Pokud se však ponesou v podobném duchu, mohou rozhodně novým uživatelům používání systému iOS výrazně usnadnit.

apple-support-youtube-iphone-x

Dnes nejčtenější

.