Zavřít reklamu

Celé dva týdny trvalo YouTubu, než se mu podařilo vyřešit problém s jeho aplikací pro iOS, která se stala zničeho nic obrovským žroutem baterie. Její uživatelé si dokonce stěžovali na to, že jim během sledování videa trvajícího patnáct minut baterie v jejich iPhonu či iPadu klesla o neuvěřitelných 10 %. To už je však minulost.

YouTube včera vydalo novou aktualizaci 12.45, jejímž hlavním a podle jejího popisu zřejmě i jediným úkolem je právě opravit chybu způsobující rychlou spotřebu baterie. Tu zapříčinil podle dostupných informací špatný kód aplikace, který její spotřebu nekontrolovatelně zvyšoval. Tak či tak je již problém alespoň podle mnoha diskutérů ze zahraničních fór odstraněn a používání této světově proslulé aplikace je již bezproblémové.

Aktualizace YouTube však není tím jediným, po čem mnoho uživatelů volá. Mnoho našich čtenářů si například na stejné chování stěžovalo i u aplikace iDnes. Její aktualizace však zatím neproběhla a těžko říci, zda se o ní lidé z MAFRY v těchto dnech vůbec pokouší.

Pokud jste se tedy s chybou u YouTube setkali, neváhejte a stahujte. Výdrž baterie systému iOS. 11.1.1 totiž není žádná hitparád už sama o sobě, natož s aplikací způsobující podobné potíže. Snad se tedy v budoucnu dočkáme i doladění iDnesu či jiných žroutů baterie.

YouTube iPhone FB

Dnes nejčtenější

.