Zavřít reklamu

Sbíráte předměty s tématikou Applu, ale i přes pár vzácných kousků nejste se svou sbírkou kvůli absenci pomyslného vrcholu spokojeni? Nezoufejte. V následujících týdnech se totiž na trh dostane něco, čím svou sbírku vyšperkujete k dokonalosti.

Společnost DAM Toys se od svého založení specializuje na realistické minifigurky různých postav, které pak mohou jejich obdivovatelé sbírat a lehce je díky různým doplňkům upravovat. V dílnách DAM Toys tak už například vznikl filmový Terminátor s rotačním kulometem v ruce, Ezio Auditore z proslulé série Assassin’s Creed či ork z Warcraftu. Nyní se společnost rozhodla do svého portfolia přidat i opravdu velmi realistickou figurku Steva Jobse.

Precizní zpracování

Jak můžete vidět na prvních fotografiích, zpracování umělého Steva je opravdu prvotřídní. Velmi pěkně však vypadá i příslušenství, které při zakoupení figurky obdržíte spolu s ní. Krom křesla a stolu se můžete těšit i na počítač Macintosh s klávesnicí a myší či MacBook. Samozřejmě nechybí ani nakousnuté jablko, které je pro Steva tak typické.

Krom příslušenství ke Stevovi kanceláři navíc dostanete několik páru rukou, díky kterým si figurku přizpůsobíte přesně k tomu, co bude zrovna podle vás chtít dělat. Pózování s nakousnutým jablkem či MacBookem v ruce tak nejspíš nebude žádný problém.

Ačkoliv není žádné přesné datum vydání zatím k dispozici, věříme, že se této parády dočkáme již během následujících týdnů. O všem vás budeme samozřejmě informovat.

figurka steve jobs

Dnes nejčtenější

.