Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Typic

Typic je jednoduchá aplikace, která vám umožní přidávat k fotografiím texty nejrůznějšího druhu. Ať už chcete přidat popisky nebo citáty, Typic vám vždy poslouží širokým výběrem fontů a možností úprav.

[appbox appstore id601467470 oldprice=“119Kč“]

GroupShot
GroupShot řeší jeden z nejběžnějších problémů při pořizování skupinových fotografií, a to ten, kdy výraz některých zúčastněných nekoresponduje se zbytkem skupiny. GroupShot vám umožní zkombinovat hned několik záběrů, abyste mohli vytvořit jeden ideální.

[appbox appstore id488709126 oldprice=“29Kč“]

Tweety Pro
Díky aplikaci Tweety Pro budete mít přehled o své timeline na síti Twitter i tehdy, když máte zamčený telefon. Aplikace přidá užitečný widget do vašeho Oznamovacího centra.

[appbox appstore id1123323511 oldprice=“89Kč“]

Outside
Outside je aplikace, která vám poskytne ty nejpřesnější informace o aktuální počasí, když to nejvíce potřebujete. Vyznačuje se rychlou aktualizací dat a velkou přesností.

[appbox appstore id1075694114 oldprice=“29Kč“]

iColorama
iColorama je báječná aplikace pro všechny, kteří rádi vylepšují nejen své fotografie, ale i kresby a ostatní obrazové soubory. Nabízí řadu skvělých efektů a umožňuje import štětců a dalších prvků z Photoshopu.

[appbox appstore id490528854 oldprice=“119Kč“]

Sweet Factory
Sníte o vlastní továrně na ty nejlepší sladkosti? Sweet Factory vám váš sen splní – ale zvládnete to? Vyzkoušejte svou schopnost rychlých reakcí a soustředění.

[appbox appstore id933619058 oldprice=“59Kč“]

Epic War TD2
Hra Epic War TD2 pro iOS je sequelem oblíbené hry Epic War TD. Připravte se na obranu svých věží za pomoci vlastních jednotek a na náročné mise.

[appbox appstore id765482338 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 41017

Dnes nejčtenější

.