Zavřít reklamu

YouTuber Matthew Roberts zveřejnil na svém YouTube kanálu další záznam z Apple Parku. Z videa, které je v kvalitě 4K, je patrné, že Apple provádí finální úpravy budov a jejich okolí.

Hlavní budova, která spoustě lidem připomíná kosmickou věž, je  konečně dokončena. Jedná se o největší kancelářskou budovu na světě, jež má přirozené větrání a je poháněna výhradně energií získanou ze solárních panelů. Součástí kampusu je i rybník, v němž je už napuštěná voda. A na svých místech jsou také všechny solární panely.

Video dlouhé dvě minuty nabízí úžasný pohled z ptačí perspektivy na návštěvnické centrum, které bylo pro veřejnost otevřeno minulý týden v pátek.

Návštěvnické centrum v Apple Parku disponuje venkovním posezením, střešní terasou, kavárnou a obchodem se suvenýry. Pokud budete mít někdy cestu do Kalifornie, určitě se v Cupertinu zastavte. Možná si odsud odnese nějakou vzpomínku v podobě trička, tašky, klobouku a dalšího exkluzivního zboží. Pozoruhodná je střecha budovy, která je vyrobena z uhlíkových vláken a vypadá, jako by se vznášela.

16EFC1B3-B296-421B-8AB6-F2051C1DE909

Dnes nejčtenější

.