Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Night Vision Camera

Díky aplikaci Night Vision Camera pro vás už fotografování za zhoršených světelných podmínek nebude problém. Výsledné fotografie můžete sdílet do DropBoxu nebo na sociálních sítích.

[appbox appstore id579986670 oldprice=“119Kč“]

Stopwatch +
Stopwatch Plus jsou profesionální „mechanické“ stopky pro iOS zařízení v nádherném „oldschool“ designu. Nabízí detailní historii kola, možnost kopírování výsledků do schránky, práci na pozadí a další funkce.

[appbox appstore id545654854 oldprice=“89Kč“]

My Personal Trainer
My Personal Trainer je zábavná, jednoduchá a efektivní cesta ke cvičení s „osobním trenérem“. Cvičení si můžete přizpůsobit zcela na míru, aplikace umožňuje nastavení připomínek.

[appbox appstore id530351090 oldprice=“59Kč“]

Focus
Aplikace Focus je k dispozici iPhone, iPad, Apple Watch a Mac. Představuje skvělý způsob k organizaci a správě vlastního volného i pracovního času, cestu k motivaci a produktivitě.

[appbox appstore id975017240 oldprice=“249Kč“]

PicFX

Picfx je výkonný balíček filtrů a nástrojů pro úpravu fotografií a videa na iOS zařízení. Aplikace umožňuje kombinovat vícero filtrů, podporuje časosběr, slow motion a další funkce.

[appbox appstore id417563413 oldprice=“59Kč“]

Dog Emojis – Sticker Pack
Milujete psy? Vytvořte si vlastní „psí emoji“ a potěšte s nimi své přátele a rodinu ve zprávách. Aplikace nabízí 36 psích plemen a navíc ještě kombinace barev srsti i očí.

[appbox appstore id1214680600 oldprice=“29Kč“]

Sonic the Hedgehog 2 Classic

Jedna z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších her platformy SEGA – Sonic The Hedgehog 2 – konečně přichází na iOS zařízení. Používejte staré známé triky, utkejte se s nepřáteli a soutěžte v několika herních módech.

[appbox appstore id347411942 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 25917

Dnes nejčtenější

.