Zavřít reklamu

Zdají se vám letošní Apple Watch 3 s LTE a iPhone X jako velmi pokrokové produkty? Nejste sami. Prestižní časopis TIME vytvořil před nedávnem žebříček deseti nejlepších technologických produktů roku 2017 a obě dvě jablíčka do něj bez váhání zařadil.

Pokud již iPhone X vlastníte, potěší vás fakt, že vlastníte telefon, který, TIME zvolil jakožto nejinovativnější smartphone letoška a umístil jej na celkové druhé místo žebříčku. To si vydobyl především díky skvělým funkcím v čele s Face ID nebo krásným displejem od okraje k okraji. Redaktoři z TIME si dokonce myslí, že je to právě Apple a jeho iPhone X, kdo nastaví zcela nový standard pro budoucí telefony. Na dokonalosti mu neubírá dokonce ani fakt, že mnoho z použitých technologií a vychytávek se již před časem objevily u jeho konkurence. Apple však tyto věci dotáhl k dokonalosti a vytvořil zcela nový standard, který podle TIME nesrazí ani vysoká cena.

A kdo že vlastně Apple předběhl? TIME si myslí, že to bylo Nintendo se svou konzolí Switch, která je podle nich v mnoha ohledech revoluční. Třetí místo si pak pro sebe utrhl Microsoft a jeho Surface Booky, na čtvrté místo přistál dron Spark od DJI a páté místo získal též velmi pěkný Samsung Galaxy S8, který zaujal především úchvatným Infinity displejem. O čtyři místa dál pak nalezneme i již zmíněné Apple Watch 3 s LTE.

LTE vám dá volnost

Jablečné hodinky zaujaly především skvělým LTE, které znamená svobodu. Uživatelé totiž mohou díky němu opustit svůj telefon a fungovat pouze s malými hodinkami na zápěstí. LTE však není to jediné, co redaktory zaujalo. Velmi kladně hodnotí i daleko rychlejší procesor a barometrický výškoměr, který se též mnoho uživatelům Apple Watch nesmírně hodí. Celkově jsou podle TIME Apple Watch pádným argumentem pro ty, kdo o chytrých hodinkách neustále pochybují. Jejich funkce ho totiž o jejich využitelnosti jistojistě přesvědčí.

A jak byste letošní produkty od Applu a potažmo i od ostatních výrobců poskládali do žebříčku vy? O své návrhy se s námi podělte do komentářů. Alespoň si tak uděláme obrázek o tom, jak se na letošní nadílku technologických hraček dívá česká Apple komunita.

LSA iPhone X FB

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.