Zavřít reklamu

Uplynuly už tři roky od poslední hardwarové aktualizace Macu mini, která bohužel nepřinesla podporu čtyřjádrového procesoru a dvou pevných disků, jak se původně očekávalo, a proto spousta fanoušků doufá, že cupertinská společnost brzy představí novou generaci s mnoha vylepšeními. Student průmyslového designu Louis Berger vzal práci do vlastních rukou, a tak navrhl koncept, jak by mohl vypadat zmodernizovaný Mac mini. Koncept zvaný Taptop Computer Concept ukazuje minimalistický design, vestavěný Touch Bar a další prvky.

Taptop Computer Concept, který by se mohl stát klidně nástupcem současného Macu mini, disponuje vestavěným Touch Barem. „Spojí optimalizované rozhraní kurzoru s multidotykovým ovládacím panelem, který funguje jako Dock a Touch Bar, čímž umožní uživatelům komunikovat se skutečným zařízením, a to nejen s periferiemi,“ uvádí student u svého konceptu. „Počítač Taptop tedy přináší známý koncept, že vaše aplikace budete mít na dosah ruky na pracovní ploše.“

Další generace Macu mini by podle konceptu dostala Touch Bar, jako má například MacBook Pro. Ještě navíc by se pyšnila systémem Face ID a funkcí Detekce pozornosti, což jsou prvky převzaté ze současného iPhonu X. Taptop Computer Concept má úplně jiný tvar než klasický Mac mini. Podobá se spíše reproduktoru Beats Pill.

Mac mini concept FB

Dnes nejčtenější

.