Zavřít reklamu

Dnešek se krom oslav boje za svobodu a demokracii, který gradoval v posledních měsících roku 1989, nese i v duchu velkých slev v rámci akce Black Friday. Mnoho prodejců nabízí v tyto dny opravdu obří slevy, na kterých lze s trochou štěstí ušetřit nemalé peníze. Se skvělou akcí dnes přispěchal i iMyFone, který nabízí opravdu velkorysé slevy na své softwary. Pojďme se na ně tedy společně podívat.

Jak už jsem vám v úvodním odstavci naznačil, iMyFone si na letošní černý pátek připravilo skvělé akce na softwary, které dnes seženete i se slevou 90 %. Například software iMyFone D-Port, který vám výrazně ulehčí export veškerých dat z vašeho iOS zařízení do počítače se systémem Windows nebo macOS. Zálohovat do počítače však nemusíte jen samotný přístroj, ale i data ze zálohy v iTunes nebo dokonce samotný iCloud. S daty pak můžete v počítači samozřejmě dále manipulovat. Za cenu pouhých 5 dolarů tak získáte opravdu skvělý nástroj, který při správě vašeho jablečného zařízení určitě využijete.

Balíček nejprodávanějších softwarů za třetinu ceny

Se skvělými nabídkami však ještě ani zdaleka nekončíme. iMyFone totiž připravil i velmi zajímavou cenu pro balíček jeho nejprodávanějších softwarů. Za ty nyní nezaplatíte necelých 180 dolarů, ale pouze 59,95 dolarů. A co vlastně za tuto cenu dostanete?

Těšit se můžete na softwary iMyFone Umtate Pro, iMyFone D-BackiMyFone TunesMate. První jmenovaný software vám pomůže uvolnit až stovky MB ve vašich iOS zařízeních. Jediné, co musíte udělat, je připojit zařízení k PC či Macu a nechat je počítačem proskenovat. Ten vám následně iPad či iPhone důkladně pročistí.

Software iMyFone D-Back vám pak zachrání smazaná data a to dokonce i pokud nebyla zálohovaná. Jeho velkou výhodou je to, že si můžete vybrat přesně to, co potřebujete obnovit a úložiště v telefonu si tak nezanesete dalšími zbytečnostmi, které obnovit nepotřebujete.

Třetí zmiňovaný software iMyFone TunesMate pak potěší všechny uživatele, kteří se doposud neskamarádili s klasickým iTunes. TunesMate je totiž jeho odlehčenou kopií, která vám umožní vaše iOS zařízení spravovat daleko jednodušeji.

Vybere si opravdu každý

Pokud jste však ani v této nabídce software, který by se vám hodil, nesehnali, nezoufejte. V dnešní nabídce je totiž i mnoho dalších skvělých slev, které vám ušetří nemalé finance. Ať už se jedná o obnovu dat z WhatsApp, software pro opravu chyb, na které můžete u iPhonu narazit či software na převod formátu HEIC na JPG, vybere si opravdu každý.

iMyfone-Umate-banner-for-cultofmac

Dnes nejčtenější

.