Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Gymster
Zvedáte více či méně těžké váhy? Stravujete se podle modelu IIFYM? Pak je aplikace Gymster přesně pro vás. Už žádná nudá cvičení, už žádné recepty bez chuti.

[appbox appstore id936247513 oldprice=“29Kč“]

Airport HD
Airport HD je užitečná aplikace, sloužící ke sledování letů. Nabízí sledování odletů i příletů, sledování stavu letu, upozornění 24 hodin před odletem i užitečné informace.

[appbox appstore id514297997 oldprice=“89Kč“]

BLINK
Aplikace Blink vám umožní pořizovat skvělé fotografie a nabízí spoustu nástrojů pro jejich úpravy. Využijte širokou nabídku rámečků, filtrů, přidávání textu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id933002558 oldprice=“149Kč“]

Fontz App
Přidáváte rádi text k vašim fotografiím a obrázkům? Vyzkoušejte aplikaci Fontz. Nabízí širokou škálu fontů ve všech barvách a široké možnosti sdílení.

[appbox appstore id1046411202 oldprice=“119Kč“]

8bit War: Origins
Populární hra 8bitWar v retro designu otestuje vaše schopnosti strategického a taktického uvažování. Vytvářejte vlastní jednotky a formace, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id890932971 oldprice=“59Kč“]

Darkland
Darkland je nápaditá plošinovka od nezávislého vývojáře. Hru ovládáte jednoduchými dotyky a vyhýbáte se překážkám. Dokážete se dostat až na konec každého levelu?

[appbox appstore id1047767887 oldprice=“29Kč“]

Sonny
Tahová RPG hra Sonny pro iOS otestuje vaše schopnosti strategického a taktického uvažování. Zvládnete stále se zvyšující obtížnost hry?

[appbox appstore id851711277 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 6917

Dnes nejčtenější

.