Zavřít reklamu

Nový iPhone 8, 8 Plus a nejnovější iPhone X se jako první telefony od Applu chlubí podporou rychlého nabíjení, kdy se za 30 minut dobijí na celých 50 %. Abyste ale deklarovaných hodnot dosáhly, je potřeba si přikoupit USB-C adaptér a kabel. Zároveň jste tak omezeni, že rychlého nabíjení dosáhnete jen při připojení adaptéru s telefonem do klasické zásuvky. Belkin však nyní přichází s řešením pro ty, křeří často cestují automobilem. Představil totiž USB-C nabíječku do auta, která podporuje rychlé nabíjení všech tří nových iPhonů.

USB-C nabíječka do auta od Belkinu se chlubí jedním portem a výkonem až 36 W, tedy dostatečným pro podporu rychlého nabíjení. Kromě nových iPhonů skrze ni můžete nabíjet i oba modely iPadu Pro, 12″ Retina MacBook a dokonce i nové MacBooky Pro, které se však budou nabíjet pomaleji než při použití klasických adaptérů do zásuvky s výkonem 61 W resp. 87 W, se kterými jsou dodávány.

Abyste rychlého nabíjení s USB-C nabíječkou do auta od Belkinu dosáhli, je potřeba použít USB‑C/Lightning kabel, který Apple prodává za 799 Kč v případě metrové varianty a dvoumetrový kabel pak za 1 090 Kč. Nová nabíječka od Belkinu je pak dostupná buďto na Belkin.com nebo na Apple stránkách, a to dokonce i na těch pro Českou republiku, kde se prodává za 759 Kč.

USB-C nabíječka do auta Belkin FB

Dnes nejčtenější

.