Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

VOX
S aplikací VOX budete mít svou sbírku oblíbené muziky vždy po ruce, ať už jsou to iTunes, SoundCloud nebo Spotify. VOX Podporuje všechny běžné audioformáty.

[appbox appstore id916215494 oldprice=“119Kč“]

Audrey
Audrey je revoluční aplikace pro naprosto perfektní fotografie. Kromě pořizování a pokročilých úprav fotografií dokáže Audrey také číst čárové kódy nebo rozpoznávat objekty.

[appbox appstore id1018870946 oldprice=“29Kč“]

Reminders Widget
Aplikace Reminders Widget se postará o to, abyste měli své připomínky neustále po ruce, a to i na uzamčené obrazovce. Mezi jednotlivými skupinami připomínek můžete snadno přepínat.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“59Kč“]

iLax
iLax je aplikace, sloužící ke správě souborů a video nahrávek. Umožní stahovat a spravovat dokumenty a videa z Dropboxu, aplikaci lze uzamknout heslem.

[appbox appstore id539916247 oldprice=“89Kč“]

iPic Box
Nechcete, aby vaše soukromé fotografie mohl vidět kdokoliv? Uložte je do bezpečí s pomocí aplikace iPic Box. Vámi vybrané fotografie můžete uzamknout gestem, číselným kódem nebo otiskem prstu.

[appbox appstore id1032232018 oldprice=“29Kč“]

Focus
Focus je aplikace, která vám pomůže bezchybně zvládnout váš time management. K dispozic je jak pro iOS zařízení, tak i pro Mac. S její pomocí si můžete zorganizovat váš čas a lépe se soustředit.

[appbox appstore id975017240 oldprice=“249Kč“]

Afterlight
Afterlight je oblíbená aplikace pro úpravu fotografií. Nabízí 15 nástrojů přizpůsobení, 79 filtrů, 78 textur a spoustu užitečných funkcí, díky kterým si vylepšíte své snímky.

[appbox appstore id573116090 oldprice=“29Kč“]

Cardinal Land
Cardinal Land je zábavná, krásně vypadající puzzle hra. Vyznačuje se intuitivním ovládáním, variabilitou a zábavností. Nechte se zabavit na celé hodiny skládáním geometrických obrazců.

[appbox appstore id1063165813 oldprice=“59Kč“]

iOS APPS 29917

Dnes nejčtenější

.