Zavřít reklamu

Ačkoliv jsou prodeje iPhonů X spuštěny už poměrně dlouho a jablečná společnost se poptávku snaží uspokojit seč jí síly stačí,  někteří zájemci o novinku si ještě pár dní či týdnů počkají. Pokud mezi tyto nešťastníky patříte i vy, pak vás následující řádky možná trochu rozčílí. Některým lidem se totiž podařily získat desítky nových iPhonů jen proto, aby pomocí nich uskutečnili svůj zvláštní plán.

Mladý designer počítačových her z Číny se rozhodl před pár dny požádat svou dlouholetou partnerku o ruku. Jelikož si však na klasická klišé moc nepotrpí, rozhodl se svou žádost o ruku okořenit něčím speciálním. Napadlo ho proto, že své přítelkyni dokáže svou náklonnost vytvořením velkého srdce, do jehož středu umístí zásnubní prsten. Co je však v dnešní době ceněné tak, že to jeho nastávající vyrazí dech? Správně, iPhone X.

Hodně drahý špás

Mladíkovi se podařilo získat pár dní po spuštění prodejů rovných 25 kusů nového iPhonu X. Jen za vytvoření srdce tak zaplatil v přepočtu zhruba 31 tisíc dolarů. To pak vysypal okvětními lístky růží a vložil do něj krabičku s prstenem. To, kolik stát samotný prsten, však bohužel nevíme.

this-guy-bought-25-iphone-x-units-to-propose-to-his-girlfriend-518484-2

Pokud si myslíte, že se po tomto romantickém aktu, na který mimochodem nevěsta samozřejmě kývla, telefony posbíraly a rozprodaly či vrátily do obchodu, mýlíte se. Mladík je totiž rozdal svým přátelům jakožto důkaz vděčnosti za to, že mu s jeho netradiční žádostí o ruku pomohli.

Jestli se tedy rozmýšlíte, jak svou drahou polovičku nejlépe oslnit při žádosti o ruku a nebo ji jen chcete dokázat, že jste ji schopni snést modré z nebe (čemuž dostupnost iPhonů X víceméně odpovídá), můžete se inspirovat zde. Hodně štěstí.

this-guy-bought-25-iphone-x-units-to-propose-to-his-girlfriend-518484-3

Zdroj: softpedia

Dnes nejčtenější

.