Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Picture Perfect
Picture Perfect představuje zábavnou a jednoduchou cestu k vytvoření úžasných fotografií během několik málo sekund. Nabízí řadu funkcí, které jinde najdete.

[appbox appstore id1064190253 oldprice=“59Kč“]

My Own Clock
My Own Clock je zdánlivě jednoduchá aplikace, která ale nabízí spoustu možností. Pokud vám nevyhovuje výchozí zobrazení hodin na vašem iOS zařízení, My Own Clock vám jistě přijde vhod.

[appbox appstore id974121469 oldprice=“29Kč“]

Sunrise Sunset
Sunrise Sunset je jednoduchá, snadno použitelná aplikace, která vám sdělí všechny potřebné údaje, týkající se západu i východu slunce. Aplikace spolupracuje s GPS, lokaci i čas a datum ale můžete zadávat i manuálně.

[appbox appstore id309409507 oldprice=“29Kč“]

3D Earth
Jedinečná aplikace 3D Earth kombinuje možnosti předpovědi počasí, widgetů a nádherného trojrozměrného pohledu na naši planetu.

[appbox appstore id574399713 oldprice=“119Kč“]

Multiplayer Servers for Minecraft PE
Aplikace Multiplayer Servers for Minecraft PE vám umožní prohledávat stovky herních serverů pro hru Minecraft Pocket Edition. Servery jsou aktualizovány každou hodinu.

[appbox appstore id1069628285 oldprice=“29Kč“]

Compress Video
Compress Video je aplikace, která vám kompresí video souborů pomůže uvolnit drahocenné místo na vašem iOS zařízení. Po kompresi – při zachování kvality – se výsledná videa uloží do zvláštní složky.

[appbox appstore id691702600 oldprice=“89Kč“]

Outland – Space Journey
Outland je aplikace, která vám pomůže vytvořit atmosféru cesty vesmírem přímo ve vašem obývacím pokoji. Stačí své iOS zařízení připojit k televizi a můžete si užívat nádhernou podívanou.

[appbox appstore id1110715750 oldprice=“29Kč“]

Gravity Orange 2
Ve hře Gravity Orange 2 bude vaším úkolem získat všechny hvězdičky, abyste docílili otevření okna, kterým se dostanete do dalšího levelu. V celkem šesti kapitolách můžete projít 48 levelů.

[appbox appstore id545205008 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 15917

Dnes nejčtenější

.