Zavřít reklamu

Čas od času může nastat situace, kdy potřebujete svůj “pluskový” iPhone 6 či 6s zaprvé co nejlépe ochránit, zadruhé ho udržet co nejdéle při životě a zatřetí naplnit co možná nejvíce soubory. Jasně, řešení je v tomto případě poměrně mnoho, jsou ale pro běžného uživatele pohodlné?

Jistě že nejsou. Přehazování Lightning flash disku s kabelem od powerbanky vás totiž v náročných podmínkách určitě nepotěší. Naštěstí však existují skvělá řešení, kterými zabijete všechny tři mouchy jednou ranou.

Vyřeší za vás všechno

Velmi zajímavým řešením pro vás může být například ochranný kryt Kuke se zabudovanou dobíjecí baterií pro váš iPhone a 64GB úložištěm pro vaše soubory. Jediné, co musíte udělat, je obal na svůj telefon nasadit, dobít, stáhnout potřebnou aplikaci a vyrazit.

Mezi hlavní výhody tohoto pouzdra patří jeho velikost. Ta je totiž v porovnání s konkurenčními produkty a věcmi, které pouzdro obsahuje, opravdu miniaturní a v ruce jej téměř neucítíte. Respektive ucítíte, s ohledem na o 40% větší kapacitu baterie vašeho iPhonu a o 64GB úložného místa navíc to však s radostí přehlídnete.

Aplikace je rychlá a intuitivní

Když už jsem se zmínil o aplikaci, která je k využívání pouzdra potřebná, pojďme si v pár řádcích přiblížit i tu. Hned na úvod se sluší říci, že je samozřejmě pro všechny uživatele pouzdra zdarma. Mezi její hlavní předností patří přehlednost a intuitivnost, díky které v ní jste schopni se soubory pracovat opravdu rychle. Bez sebemenších problémů v ní dále zjistíte i stav akumulátoru v samotném pouzdru.

Pokud tedy hledáte pro váš iPhone 6 Plus či 6s Plus pouzdro, které by vás mohlo posunout v produktivitě zase o kus dál, právě jste jej našli. Není sice nejlevnější a v 64GB variantě za něj zaplatíte 3305 korun, určitě se však vyplatí. Jednodušší způsob, jak svůj iPhone razantně vylepšit, totiž na trhu nejspíš nenaleznete.

kuke fb

Dnes nejčtenější

.