Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

AirDisk Pro
AirDisk Pro vám umožní ukládat, prohlížet a spravovat soubory na vašich iOS zařízeních. K AirDisku se můžete připojit z jakéhokoliv Macu nebo PC přes Wi-Fi síť a přenášet soubory metodou drag&drop.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“59Kč“]

DMD Panorama
Ptáte se, k čemu potřebujete aplikaci Panorama, když iPhone zvládne defaultně nasnímat panoramatickou fotografii? DMD Panorama si rozumí i s předním fotoaparátem vašeho iPhonu, výsledky si můžete zobrazit ve 3D prohlížeči, exportovat je do působivého videa a mnoho dalšího.

[appbox appstore id441183050 oldprice=“59Kč“]

Lock Photo – Hide Photo
Aplikace Lock Photo vám umožní perfektně skrýt vybrané fotografie před nezvanými zraky. Fotografie můžete zabezpečit číselným heslem, gestem nebo touch ID.

[appbox appstore id1189501229 oldprice=“59Kč“]

Phoenix Photo Editor
Phoenix je oblíbený (foto)grafický editor pro amatéry i zkušené fotografy. Nabízí řadu užitečných a výkonných nástrojů pro úpravy, import a sdílení.

[appbox appstore id798663364 oldprice=“29Kč“]

Timebox Photo  Journal
Timebox Photo Journal je fotografický deník s možností synchronizace a sdílení přes iCloud. S aplikací Timebox bude snadné nejen své vzpomínky uchovat, ale také se o ně podělit s blízkými.

[appbox appstore id538150047 oldprice=“149Kč“]

Time Manager
Time Manager je jednoduchým způsobem správy a sledování vašich denních aktivit. Jediným klepnutím se dostanete ke svým úkolům, které můžete jednoduše upravovat.

[appbox appstore id989641734 oldprice=“59Kč“]

RoomScan Pro
Aplikace RoomScan Pro umožňuje skenování prostoru za pomoci rozšířené reality. Mezi její další funkce patří možnost ručního kreslení a integrace s laserem.

[appbox appstore id673673795 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 5917

Dnes nejčtenější

.