Zavřít reklamu

Před pár dny jsme vám na našem webu přinesli vcelku vtipné video, ve kterém si skupina improvizačních herců vystřelila z obyvatel New Yorku postavením falešného Apple Storu ve výtahu z metra. Mnoho Newyorčanů jejich vtip skutečně neprokouklo a stouplo si před skleněný výtah do fronty na iPhone X. Pokud jste si mysleli, že toto video nic nepřebije, jste na omylu. Našli jsme pro vás totiž jednoho skvělého adepta, který se mu minimálně vyrovná.

Hlavním organizátorem celé taškařice je americký moderátor, herec a bavič Jimmy Kimmel. Ten si již řadu let v rámci své talk show střílí z náhodných obyvatel Hollywoodu tím, že jim dá těstě po vydání nového iPhonu některý ze starých modelů, který prezentuje jako nový a sleduje jejich reakce. A protože jsme se letos dočkali opravdu zajímavého telefonu, nemohl být tento rok samozřejmě výjimkou.

V hlavní roli iPhone 4

Za iPhone X vydával tentokrát Jimmy stařičký iPhone 4. Pokud si však myslíte, že se tohoto drobečka nemohl nikdo s telefonem, jehož displej obletěl svět, splést, jste na omylu. Mnoho Američanů falešný iPhone X bez problému přijala a okamžitě si ho zamilovala. Ať už se jednalo o kvalitu displeje, velikost obrazovky či celého těla telefonu, fotoaparát či přední a zadní skleněná záda, vše pro ně bylo naprosto perfektní a futuristické. Ostatně, podívejte se sami.

Tak co, pobavili jste se? Věřím, že ano. Neinformovanost některých lidí (tím spíš Američanů) je totiž opravdu úchvatná. Nicméně se alespoň potvrdilo to, proč se Americe říká země mnoha možností. I sedm let starý iPhone 4 byste v ní totiž s trochou štěstí jakožto iPhone X prodali.

Pokud se vám předchozí video líbilo, podívejte se na iPhone 2G přestrojený za iPhone 6s:

iphone 4 prank

Dnes nejčtenější

.