Zavřít reklamu

Bezesporu nejznámější český odborník na Apple produkty Petr Mára je tu s dalším videem a tentokrát se pochopitelně nevěnuje ničemu jinému než zbrusunovému iPhonu X. Telefon totiž v páte konečně zamířil na pulty prodejců a dostal se tak do rukou prvním zákazníkům. Mezi těmi jsme samozřejmě nesměli chybět ani my a naše první dojmy z telefonu jste si mohli přečíst už v sobotu. Nyní přichází se svým názorem i Petr a shrnul ho do třicetiminutového videa.

Petr shrnuje vlastnosti Super Retina HD OLED displeje, ukazuje nová gesta nahrazující domovské tlačítko a velkou část svého povídání věnuje i Face ID – jak funguje, co umožňuje a kdy je s ní naopak problém. Nechybí ani krátká zmínka o balení, rychlém a bezdrátovém nabíjení, voděodolnosti, výkonu či zpracování.

Našly se ale i dvě výtky. V první řadě se Petrovi nelíbí velikost použitelného displeje, obzvláště pak jeho šířka. Apple sice uvádí, že iPhone X má 5,8palcový displej, ale nějakou tu části si vezmou zaoblené rohy, výřez a ve výsledku je tak použitelná oblast o něco menší. Další neduh telefonu spočívá v deisgnu zadního fotoaparátu, díky kterému se telefon na rovné podložce při používání houpe znatelně více, než u předchozích modelů.

iPhone X Petr Mara Animoji FB

Dnes nejčtenější

.