Zavřít reklamu

Existuje na světě ikoničtější Apple Store než ten z 5. Avenue v New Yorku? Myslím, že ne. Je tedy jasné, že i tento kultovní chrám, ve kterém na vás dýchá správná jablečná atmosféra na každém kroku, si dnes užil šílenství, které se strhlo kolem prodejů iPhonů X, naplno.

Již předchozích pár dní se před obchodem houfovaly davy lidí čekajících na iPhone X, kteří doufali, že se na ně usměje štěstí a své prémiové jablíčko si domů odnesou. Prognózy, které hlásaly obří nedostatek telefonů pro příchozí zákazníky, se naštěstí nevyplnily a zásoby vystačily alespoň podle zpráv, které máme z Apple Storů po celém světě, téměř pro všechny zájemce.

Zážitek na celý život

Ostatně, i police až po okraj zaplněné krabičkami nových iPhonů X ukázaly, že si na nedostatek kusů k prodeji zákazníci rozhodně stěžovat nemohou. Když k tomu pak přičteme klasický uvítací ceremoniál prvních zákazníků zaměstnanci Applu, který dotváří spuštění prodejů speciální glanc, na své si museli přijít opravdu všichni. Přesvědčte se sami.

Tak co, kdo z vás by chtěl něco podobného na vlastní kůži zažít? Vsadím se, že je nás mnoho. Nezbývá než doufat, že se u nás Apple rozhodne podobný jablečný chrám též postavit a my si v něm podobné věci vyzkoušíme i jinak než zprostředkovaně přes Twitter.

apple store new york fb iphone x

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.