Zavřít reklamu

Apple minulý týden v pátek odstartoval předobjednávky na tolik očekávaný iPhone X, avšak zájem o prémiové zařízení byl tak obrovský, že během chvíle cupertinská společnost na svém internetovém obchodu hlásila dostupnost v časovém horizontu pět až šest týdnů. Ale nyní pro vás máme úžasnou zprávu, pokud nepatříte mezi ty šťastlivce, kteří dostanou iPhone X do rukou už zítra. Apple v mnoha zemích po celém světě zkrátil dobu dodání na tři až čtyři týdny, přičemž Česká republika patří mezi ně. Dostupnost se zlepšila i v dalších zemích Evropy, Asijském Pacifiku a na Středním východě.

Znamená to tedy, že pokud si objednáte iPhone X dneska, bude vám doručen na začátku prosince. Druhou možností je, že si půjdete zítra vystát řadu do některého z Apple Storů, a budete doufat, že se na vás iPhone X dostane. Nicméně zákazníci ve Spojených státech budou zklamaní, protože zde se doba dodání drží stále na pěti až šesti týdnech.

Výroční model se pyšní 5,8palcovým Super Retina displejem přes celou obrazovku, TrueDepth kamerou, vylepšeným zadním fotoaparátem a čipem A11 Bionic s neuronovým enginem. První recenzi na iPhone X si můžete přečíst v tomto článku.

iphone x dostupnost fb
Real iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.