Zavřít reklamu

O víkendu se na sociálních sítích rozpoutala divoká diskuze ohledně emoji hamburgeru. Google si totiž dovolil špatně uspořádat ingredience v hamburgeru, přičemž úplně dolů na bulku dal sýr, který tam vůbec nepatří. Skandál se dostal až k samotnému CEO Googlu, který slíbil, že všechny ostatní povinnosti odsune stranou a prioritou pro něj bude vyřešit tento problém.

Uživatel Thomas Beakdal v sobotu na Twitteru zveřejnil, jak vypadá hamburger od Googlu a Applu. Ostatní se shodují na tom, že sýr by se měl roztékat na mase. Ingredience v hamburgeru od Applu také nejsou ideálně dané, protože vespod je salát, ale je to stále lepší, než aby tam byl sýr.

Thomas Fuchs přilil olej do ohně, když podotkl, že hamburger není jediná emoji ikona od Androidu, která je chybně nakreslená. Směšně vypadá například i sýr.

Vypadá to, že v Googlu se nejenže nejí sýry, ale ani nepije pivo. Google má totiž pěnu na samotném vršku sklenice, přestože je plná pouze z poloviny. Sundar Pichai však ujistil uživatele, že chybné emoji v novém Androidu 8.0 vyřeší co nejdříve.

https://twitter.com/thomasfuchs/status/924576108779048965

apple google hamburger fb

Dnes nejčtenější

.