Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Slovíčka hrou
Oblíbená aplikace Slovíčka hrou od českého vývojáře výjimečně nabízí bezplatné nákupy v aplikaci. Využijte jedinečné šance a aktivujte si možnost vytváření vlastních slovíček zcela zdarma. Učení cizího jazyka už pro vás nemusí být nuda.

[appbox appstore id1159708158 oldprice=“59Kč“]

Live Wallpapers Pro
Aplikace Live Wallpapers Pro vám přináší úžasné, přizpůsobitelné live tapety pro váš iPhone. Tapety jsou tématicky řazené, vybrat si můžete z krajinek, vesmírné tématiky nebo třeba obrázků plamenů.

[appbox appstore id1086539327 oldprice=“89Kč“]

Stickyboard 2
Představte si obrovskou, nekončící tabuli, kterou můžete pokrýt nekonečným množstvím lepicích papírků s poznámkami. Aplikace Stickyboard 2 posouvá tvorbu a správu virtuálních lepicích štítků na zcela novou, lepší úroveň.

[appbox appstore id466102928 oldprice=“149Kč“]

Hearing Aid Pro
S aplikací Hearing Aid Pro můžete svůj iPhone proměnit v kvalitní sluchadlo s upravitelnými možnostmi. Aplikace za použití sofistikovaných algoritmů pomáhá naplnit vaše potřeby, týkající se sluchu.

[appbox appstore id1146447103 oldprice=“299Kč“]

Extra Voice Recorder
eXtra Voice Recorder představuje užitečnou kombinaci vysoce kvalitního audio rekordéru, multifunkčního audio editoru a snadno použitelného správce souborů. Díky této aplikaci můžete nahrávky pořizovat, upravovat i spravovat na jednom místě.

[appbox appstore id930387077 oldprice=“59Kč“]

MsgSecret
Aplikace MsgSecret pro iOS vám umožní zakódovat veškeré vaše zprávy. Díky MsgSecret můžete přijímat i odesílat šifrované zprávy přes e-mail, SMS, Facebook, Twitter, WhatsApp a řadu dalších služeb.

[appbox appstore id958618403 oldprice=“29Kč“]

Vikings: An Archer’s Journey
Vikings: An Archer’s Journey je dobrodružná hra s vikingskou tématikou. V minimalistickém grafickém rozhraní můžete střílet i utíkat. Hru se snadno naučíte, těžší je stát se v ní mistrem.

[appbox appstore id1145485982 oldprice=“59Kč“]

Taps
Připravte svůj mozek na výzvu ve hře Taps. Užijte si 400 zábavných úrovních ve čtyřech různých herních stylech, zlepšujte se a porovnejte své skóre s přáteli nebo se zbytkem světa.

[appbox appstore id1265228139 oldprice=“59Kč“]

Dnes nejčtenější

.