Zavřít reklamu

Ve včerejších večerních hodinách Apple zpřístupnil vývojářům novou betaverzi systému iOS 11.2. Určitě si pamatujete na chybu v kalkulačce, která nebyla schopna provádět rychlé výpočty a v případě, že jste v rychlosti zadali například 1 + 2 + 3, aplikace druhé „plusko“ nezaznamenala a namísto +3 napsala 23 (viz odkaz na článek níže). Tahle chyba byla v nové betaverzi odstraněna a tudíž můžete kalkulačku zase začít používat co vám síly v prstech stačí.

S největší pravděpodobností za tímto problémem stály animace, které při rychlých výpočtech nestačily „doběhnout“ do konce. V této verzi systému se Apple rozhodl animace odstranit, a tak jednoduše vyřešil tento banální problém. Bohužel, tato chyba zastihla bez výjimky opravdu všechny zařízení. Nespokojených uživatelů jsme si mohli všimnout jak na naší facebookové stránce, tak například na zahraničním fóru MacRumors nebo na redditu. Kalkulačka by už ale nyní měla běžet rychleji a bez problémů.

Předčasně se ale neradujte. Pokud jste si mysleli, že tato beta přinese opravu těch největších chyb, se kterými se každodenně setkáváme… jste na omylu. Klasické chyby v iOS 11, jako je například zmizení hodin z uzamčené obrazovky / notifikačního centra, problikávání obrazovky či pády aplikací, se bohužel v tomto operačním systému stále vyskytují. Ač nerad, tak tuto skutečnost musím potvrdit z vlastní zkušenosti.

ios 11 kaluklacka

Dnes nejčtenější

.