Zavřít reklamu

Apple aktuálně nabízí užitečnou aplikaci Plotagraph+ ke stažení zdarma. Pokud se ale podíváte do App Store, tak aplikaci uvidíte stále za původních 149 Kč. Ke stažení je totiž potřeba použít aplikaci Apple Store a lehce změnit nastavení, abyste si ji mohli zdarma stáhnout. My si tak v tomto článku ukážeme, jak na to.

Aplikace Plotagraph+ je zajímavá tím, že dokáže z obyčejné fotografie udělat fotografii pohyblivou. Během editování si dokonce můžete určit, které část budou animované a které naopak statické. Výsledek je následně možné exportovat buďto jako video, GIF nebo animovaný obrázek ve formátu PNG. Na ukázku, jak Plotagraph+ funguje, se můžete podívat na videu níže.

Pokud si tedy budete chtít Plotagraph+ stáhnout zdarma, musíte si nejprve stáhnout aplikaci Apple Store. Tu otevřete, dole se přepněte na záložku Účet, ve které úplně dole zvolte Nastavení účtu. Zde dole klikněte na Země a vyberte nejlépe United States (úplně dole). Změnu potvrďte kliknutím na Uložit (vpravo nahoře).

Poté se stačí přepnout na záložku Discover, sjet dolů, kde už uvidíte ikonu aplikace FEATURED APP aplikaci Plotagraph+ včetně její ikony. Kliknete na Download now for free, poté ještě jednou úplně dole a následně Continue. Budete přesměrování do App Storu, kde dostanete speciální kód, který když uplatníte, tak si budete moct stáhnout aplikaci Plotagraph+ zcela zdarma. Nabídka platí do 15. ledna 2018.

Postup na screenshotech:

Plotagraph FB

 

Dnes nejčtenější

.