Zavřít reklamu

Apple na konferenci Final Cut Pro X Creative Summit představil další verzi svého softwaru pro editaci videa. Odborníci na Final Cut Pro X Peter Wiggins, Alex Gollner a Richard Taylor na Twitteru zveřejnili informace o tom, co verze pod číslem 10.4 přinese.

Program v rámci aktualizace dostane nové ovládací prvky a barevné nástroje, jako například barevné palety a vyvážení bílé barvy. Dále bude software podporovat HEVC, což je nový formát videa zavedený v systémech iOS 11 a macOS High Sierra, a přímý import iOS pro iMovie timeline. V neposlední řadě bude program obsahovat pracovní postupy pro VR a HDR.

Apple na konferenci poskytl několik zajímavých ukázek z nové verze Final Cut Pro X. Ukázal například 8K timeline na novém iMacu Pro.

Jablečná společnost však neprozradila konkrétní datum vydání, ale podotkla, že aktualizace bude vydána koncem letošního roku. Final Cut Pro X si můžete sáhnout z Mac App Store za 299,99 dolarů.

Apple sdílel několik ukázek nové verze Final Cut Pro X v akci, včetně časové osy 8K na novém iMacu Pro.

Žádné konkrétní datum vydání nebylo oznámeno, ale apple řekl, že to přijde koncem letošního roku. Final Cut Pro X si můžete stáhnout z Mac App Store za 299,99 dolarů.

fcpx fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.