Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Captioned
Vytvářejte snadno, kreativně a rychle dynamická, šedesátisekundová videa za použití fotografií, GIFů, videosekvencí a dalšího materiálu. Kromě přidávání podkladů z paměti fotoaparátu můžete vyhledávat GIFy a obrázky přímo v aplikaci.

[appbox appstore id1279033383]

Bench Music
Bench Music vám umožní objevovat každý den novou hudbu. Stačí zadat jména tří interpretů nebo tří skladeb a aplikace vám vyhledá 300 podobných, které by se vám mohly líbit. Součástí Bench Music je možnost záložek nebo třeba ukládání historie.

[appbox appstore id1299858297]

SoloLearn
S aplikací SoloLearn se můžete bezplatně, snadno a rychle naučit základy programování. V nabídce je 12 základních jazyků, jako je Python, HTML, CSS, JavaScript a řada dalších. Kromě interaktivních lekcí nabízí SoloLearn i možnost hry nebo diskuse.

[appbox appstore id1210079064]

Apollo Reddit Client
Apollo je skvělý Reddit klient, nabízející rychlou navigaci a orientaci spolu s hromadou dalších funkcí. Podporuje ovládání gesty, jeho součástí je Media Viewer nebo například Jump Bar.

[appbox appstore id979274575]

Killer Clown Escape!
Dny, kdy jste si mohli bezstarostně vyrazit ven, jsou nenávratně pryč. Ztrácí se čím dál více nevinných lidí, bezpečnostní složky jsou v pohotovosti a svět ovládá strach. A teď dostali i vás. Dokážete vyluštit náročné hádanky a dostat se ze zajetí?

[appbox appstore id1183905976]

Fishing Clash: Fish Game 2017
Fishing Clash je populární, bezplatný rybářský 3D simulátor. Snažte se být co nejpřesnější, nejrychlejší, a chytit co nejvíce cenných úlovků v krásném, realistickém prostředí.

[appbox appstore id1151811380]

FROST
Vaším úkolem v této nové hře bude navigovat poletující ztracence zpět na jejich rodné planety. Setkáte se se spoustou úžasných stvoření a zažijete skvělé virtuální dobrodružství.

[appbox appstore id1234617736]

iOS Apps 20917

Dnes nejčtenější

.