Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Fotograf
Aplikace Fotograf pro iOS nabízí nejen 36 přizpůsobitelných filtrů vysoké kvality, ale umožní vám nastavit si vlastní filtry, vylepšit možnosti práce s bleskem a využít široké možnosti dalších úprav.

[appbox appstore id790013619 oldprice=“59Kč“]

MovieSpirit
Aplikace MovieSpirit vám umožní vyzkoušet si všechny důležité filmařské role a stát se tvůrcem vlastního snímku. Nabízí široké možnosti úprav video i audio stopy včetně úprav barev nebo kresby přímo do videa.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“299Kč“]

EXIF Viewer
EXIF Viewer je skvělou aplikací nejenom pro profesionální fotografy. Je použitelná na všech vašich iOS zařízeních a umožní vám odstranit EXIF metadata včetně GPS lokace. Aplikace podporuje 3D Touch.

[appbox appstore id944118456 oldprice=“89Kč“]

Textkraft Pocket
Čtěte, pište, zkoumejte, sdílejte. Textkraft Pocket je aplikace pro iPhone a Apple Watch, která vám umožní mít veškeré dokumenty na jednom místě, upravovat je, sdílet a vytvářet.

[appbox appstore id909848112 oldprice=“89Kč“]

Status Art
Status Art je zábavný způsob, jak vdechnout vzhledu svého telefonu nový život. V nabídce je široká škála nejrůznějších designů, díky kterým si můžete vzhled svého iPhonu skvěle přizpůsobit.

[appbox appstore id781213561 oldprice=“59Kč“]

Rapto
Rapující virtuální asistentka Siri vám přijde nudná? Zkuste nechat svůj iPhone vytvářet rap za pomoci umělé inteligence a rozšířené reality. Stačí namířit fotoaparát na libovolný objekt a zábava může začít.

[appbox appstore id1191208733 oldprice=“29Kč“]

Download & Read PRO
Download & Read PRO je víceúčelový, chytrý správce souborů. Umožňuje jejich stahování, správu i úpravu, soubory můžete přes aplikaci také sdílet.

[appbox appstore id1048038702 oldprice=“89Kč“]

Jet Ball Arkanoid
Jet Ball je zábavná hra ve stylu Breakout / Arkanoid. Nabízí řadu nejrůznějších úrovní a skvělou grafiku. Hru doprovází nápaditý soundtrack a skvělé zvukové efekty.

[appbox appstore id941454677 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 1817

Dnes nejčtenější

.