Zavřít reklamu

Už zítra v našich ranních hodinách startují dlouho očekávané předobjednávky na iPhone X. Přesný čas Apple stanovil na 9:01, tedy pokud vezmeme v potaz naše časové pásmo. Pokud tedy chcete mít alespoň nějakou šanci, že se k vám iPhone X dostane mezi prvními, musíte už pár sekund po odbytí jedné minuty po deváté hodině dokončovat objednávku, jinak je hodně velká pravděpodobnost, že si na telefon počkáte několik dlouhých týdnů. Jak ale provést předobjednávku skutečně co nejrychleji? To si dnes ukážeme.

Paradoxně mnohem rychlejší než na počítači, budete při předobjednávání iPhonu X na svém telefonu. Celé tajemství tkví v aplikaci Apple Store, která je dostupná i pro české uživatele. Pokud ji tedy ještě na svém telefonu nemáte, stáhněte si jí přímo odsud. Až aplikaci spustíte a odsouhlasíte všechna povolení o přístupu k poloze a odesílání notifikací, postupujte podle následujícího návodu:

Příprava vybraného modelu

  1. Hned na úvodní straně v sekci Objevování klikněte na obrázek iPhonu X
  2. V detailu opět klikněte na ikonu telefonu
  3. Zvolte si, jestli chcete stříbrnou nebo vesmírně šedou barevnou variantu a klikněte na vybranou
  4. Zvolte si 64GB nebo 256GB úložiště
  5. Vpravo nahoře klikněte na ikonu srdíčka

Tímto jste si ušetřili několik drahocenných sekund, protože jste si uložili přesně svou zvolenou konfiguraci do oblíbených. Zítra tak budete mít telefon připravený k dokončení objednávky. Postupovat pak budete následovně:

Až předobjednávky odstartují

  1. V aplikaci Apple Store zvolíte dole sekci Účet
  2. Zde v Moje oblíbené vyberete svůj uložený iPhone X
  3. Kliknete dole na Přidat do tašky
  4. Vpravo dole přejdete do sekce Nákupní taška
  5. Vpravo nahoře kliknete na Dokončit nákup
  6. Přiložte prst na Touch ID případně zadejte heslo (pokud nemáte telefon se senzorem otisků)
  7. Vpravo nahoře klikněte na Podat objednávku

Celý proces doporučuji vyzkoušet na nějakém dostupném produktu. Postupujte vždy až do kroku, než musíte objednávku podat. Pokud máte iPhone s Touch ID, bude po vás aplikace Apple Store nejprve vyžadovat heslo a při každé další objednávce už otisk prstu, tudíž je skutečně výhodně si objednávku vyzkoušet, abyste krok se zadáním hesla přeskočili a zítra přiložili jen v rychlosti prst.

Pro zajištění skutečně všech nezbytností ještě doporučuji v sekci Účet zkontrolovat údaje po rozkliknutí položek Primární platbaPrimární doručení. Zde si předem vyplňte jak adresu, tak i údaje k vaší debetní/kreditní kartě, abyste měli na zítra připravené doopravdy vše.

Předobjednávky jinde než u Applu

Ve stejnou dobu jako Apple, spustí předobjednávky i další autorizovaní prodejci a premium reselleři. Od několika z nich ale máme potvrzené, že budou mít do začátku dostupných jen několik jednotek kusů telefonu a je tedy otázkou, zda vůbec stojí za to u nich předobjednávky zkoušet. Nejvíce zásob si pochopitelně nechává Apple pro sebe, aby dokázal pokrýt co největší část předobjednávek, a proto se myslíme, že právě skrze stránky/aplikaci Applu vám vzniká největší šance, jak telefon získat co nejrychleji.

Nyní už mi nezbývá nic jiného, než vám do zítřejšího rána popřát hodně štěstí!

Budete si předobjednávat iPhone X?

Ano
Ne
Ještě se rozmýšlím

created here

iPhone X in hand front FB

Dnes nejčtenější

.