Zavřít reklamu

Očekává se, že se iPhone X stane nejoblíbenějším a nejvyhledávanějším zařízením v historii Applu. Analytici se domnívají, že zpoždění ve výrobě prémiového modelu by mohlo přinést jistá omezení v jeho dodávkách. Pokud si chcete být jisti, že se na vás iPhone X dostane, a nezáleží vám na tom, jakou barvu bude přístroj mít, potom zvolte stříbrné provedení. Potenciální kupci totiž preferují pouze jednu jedinou barvu.

Server Cult of Mac spustil včera anketu, aby zjistil, v jaké barvě se lidé chystají koupit iPhone X. Většina zvolila vesmírně šedou. Stříbrné iPhony X v 64GB a 256GB variantě se umístily na třetím a čtvrtém místě.

Stříbrný iPhone X je sázka na jistotu

Cult of Mac uvádí, že pouze 31 % čtenářů si plánuje zakoupit stříbrný iPhone X. Podobné výsledky hlásí také server MacRumors. Vzhledem k tomu, že budou dodávky iPhonu X do konce letošního roku značně omezené, výsledky anket jsou skvělou zprávou pro zákazníky, kteří chtějí stříbrnou barvu.

Anketu jsme udělali i na našem instagramovém profilu a můžeme pouze potvrdit, že 256GB iPhone X ve vesmírně šedé barvě zvítězil na plné čáře.

Předobjednávky na iPhone X už startují zítra, a to konkrétně v 9:01 hodin. Přečtěte si, jak si co nejrychleji předobjednat zařízení s revoluční TrueDepth kamerou a OLED displejem od okraje k okraji.

iPhone X display FB

Dnes nejčtenější

.