Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Picture Perfect
Picture Perfect je zábavná, jednoduchá, ale výkonná aplikace pro rychlou úpravu fotografií. Umožní vám upravovat jednotlivé segmenty snímků a nabízí řadu funkcí, se kterými se u jiných aplikací tohoto druhu nesetkáte.

[appbox appstore id1064190253 oldprice=“59Kč“]

TextEdit+
TextEdit přichází ve variantách pro iPad, iPhone a macOS. Umožní vám upravovat a synchronizovat vaše TextEdit dokumenty přes iCloudpřímo na iPadu či na iPhonu. Použití aplikace je jednoduché a rychlé.

[appbox appstore id1070883678 oldprice=“89Kč“]

Calcly
Už vás nebaví všechny ty reklamami přeplněné kalkulačky pro iPad? Vyzkoušejte Calcly. Nabízí funkce pro trigonometrii, algebru, logaritmy a další, její vzhled i zvuk si můžete přizpůsobit. Aplikace podporuje funkci Split View.

[appbox appstore id1036343033 oldprice=“29Kč“]

PictaSave
Stalo se vám někdy, že jste smazali fotografii, kterou jste umístili na sociální média, a chtěli jste ji zpět? Potřebujete si uložit snímky, které máte na svém Instagramu? Aplikace PictaSave uloží vaše fotografie i videa ve full HD, a to v jednoduchém, uživatelsky příjemném rozhraní.

[appbox appstore id1148325363 oldprice=“29Kč“]

Legend
Napište text, zvolte styl animace, vyberte barvy – a sdílejte. Aplikace Legend vám pomůže proměnit text v úžasné animace. Nabízí nesčetné množství kombinací stylů, barev a pozadí. Výsledek můžete sdílet na Instagramu, Twitteru, přes iMessage nebo WhatsApp.

[appbox appstore id945320876 oldprice=“59Kč“]

Day One Journal
Od všedních okamžiků až po chvíle, které člověka potkají jen jednou za život – elegantní rozhraní aplikace Day One Journal udělá z vedení deníku skutečný požitek. Součástí aplikace je i kalendář, upomínky, systémové notifikace a neomezené úložiště pro fotografie.

[appbox appstore id1044867788 oldprice=“149Kč“]

Sea of Squares
Sea of Squares je jednoduchá 3D puzzle hra, u které se stoprocentně uvolníte. Zahrát si ji můžete na svém iPhonu, iPadu i iPodu. Nabízí tři úrovně obtížnosti a pestrou paletu barev, které se musíte pokusit dát dohromady.

[appbox appstore id1031013627 oldprice=“29Kč“]

Rocket Craze 3D
Postavte si svou vlastní raketu a vypusťte ji do vesmíru. Jak vysoko dokážete vyletět? Dostanete se až k Měsíci? Raketu můžete nejrůznějšími způsoby vylepšovat a ladit své manévrovací schopnosti.

[appbox appstore id979053800 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 251017

Dnes nejčtenější

.