Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Blue
Blue je aplikace, nabízející sedmidenní předpověď počasí s barevně laděnou vizualizací. Předpověď lze zobrazit i v rámci hodin, jednotlivé barvy pomáhají lépe se zorientovat v teplotě.

[appbox appstore id594126537 oldprice=“29Kč“]

AfterClick
AfterClick je skvělá a užitečná mobilní aplikace pro úpravu fotografií. Vyznačuje se jednoduchým designem a výkonnými, všestrannými nástroji. Kromě klasických úprav můžete snímky obohatit o samolepky, rámečky a řadu dalších efektů.

[appbox appstore id964926131 oldprice=“29Kč“]

ToolKit
Potřebujete mít po ruce více užitečných funkcí najednou? ToolKit přichází ve verzi pro iPad i iPhone. iPhone verze obsahuje svítilnu, kompas, vodováhu, úhloměr a hodiny, verze pro iPad nabízí kompas, vodováhu, úhloměr, hodiny a pravítko/metr.

[appbox appstore id577678277 oldprice=“29Kč“]

Pronto – Timer App
Pronto je časovač pro vaše iOS zařízení, díky kterému už nikdy nic neprošvihnete. Nechte se na uběhnutý časový limit upozornit originálním zvukem nebo skladbou. Odpočítávání se vám zobrazí na ikoně aplikace.

[appbox appstore id415838243 oldprice=“279Kč“]

Levitagram
Přemýšlíte, co vám ještě ve sbírce fotografických aplikací chybí? Vyzkoušejte Levitagram. Tato aplikace pomůže na vašich fotografiích vytvořit dojem levitace a nabízí i pokročilé možnosti dalších úprav.

[appbox appstore id639426500 oldprice=“59Kč“]

Listaway
Listaway je to-do listem, správcem úkolů i připomínkovačem v jednom. S touto aplikací pro vás plánování nebude žádným problémem. Nabízí třídění úkolů do složek a podsložek, časování připomínek i jejich aktivaci na základě lokace.

[appbox appstore id872589383 oldprice=“149Kč“]

Rudoku
Rudoku je puzzle hra, která se stane výzvou i pro skutečné experty v oblasti čísel a logiky. Nabízí řadu herních módů i úrovní obtížnosti a slibuje neustálou výzvu pro váš mozek.

[appbox appstore id965105321 oldprice=“59Kč“]

Fugu Bots
Akce, napětí a souboje v zajímavém sci-fi prostředí – to je hra Fugu Bots pro iOS. K ovládání budete používat duální virtuální joysticky. Hra nabízí podporu Game Center, iPadu a iOS 10 a  novějších.

[appbox appstore id572419901 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 231017

Dnes nejčtenější

.