Zavřít reklamu

Podzim je tu s námi podle kalendáře už přesně měsíc, a tak by se dalo říci, že je aktuálně v plném proudu. Nicméně uplynulý týden byl nezvykle slunečný a měli jsme tak možnost si na poslední chvíli užít tak trochu opožděné babí léto. Teplý podzim je ale nejspíš za námi a v nadcházejících týdnech nás čekají nižší teploty, vlhkost, deště, ranní mlhy a bohužel s tím spojená i nesčetná nachlazení.

I přesto jsou ale tací, co podzim vysloveně milují. Užívají si všudypřítomnou kombinaci nejrůznějších barev, spadané listí, sbírání kaštanů nebo žaludů a v podstatě vše, co k tomuto ročnímu období patří. Pokud mezi ně patříte i vy a chcete se na podzim ještě více naladit, pak tu pro vás máme 22 tapet pro iPhone i iPad s podzimní tématikou.

Jak tapetu stáhnout a nastavit

Obrázky v galerii výše slouží jen jako náhledy – jsou zmenšené. Pro stažení tapety v plném rozlišení využijte odkaz na slovu „iPhone“ nebo „iPad“, který najdete pod každým obrázkem. Následně stačí na na fotografii podržet podržet prst a poté zvolit Uložit obrázek. Pak už jen přejděte do nativní aplikace Fotky, otevřete staženou tapetu, vlevo dole klikněte na ikonu sdílení a poté na Použít jako tapetu. Postup ale drtivá většina z vás jistě zná.

podzimni tapety autumn fall wallpapers FB

Dnes nejčtenější

.