Zavřít reklamu

Tapety nikdy neomrzí a každá nová várka wallpaperů potěší nejednoho majitele iPhonu. Díky tomu tak snadno můžete svému telefonu vdechnout jakousi novotu. Pokud nás pravidelně sledujete, pak jste si jistě od nás už několikrát stáhli všemožné tapety, které přinášíme v podstatě každý týden. I dnes tu pro vás máme dalších šest nových pozadí a tentokrát všechny spojuje jedno jediné – motiv tekoucích barev.

Autorem wallpaperů je uživatel vystupující pod přezdívkou @Axellvak a jestliže vás jeho práce zaujala, možná si oblíbíte i nějakou další tapetu z jeho sbírky. Ty dnešní jsou na míru šité iPhonu X, jelikož mají stený poměr stran jako 5,8palcový displej „desítkového“ iPhonu. Pozadí ale můžete samozřejmě použít i na jakýkoli jiný iPhone nebo dokonce i smartphony od konkurenčních značek, jen počítejte s mírným ořezem.

Jak tapetu stáhnout a nastavit

Obrázky v galerii výše slouží jen jako náhledy – jsou zmenšené. Pro stažení tapety v plném rozlišení využijte odkaz na slovu „iPhone“, který najdete pod každým obrázkem. Následně stačí na na fotografii podržet podržet prst a poté zvolit Uložit obrázek. Pak už jen přejděte do nativní aplikace Fotky, otevřete staženou tapetu, vlevo dole klikněte na ikonu sdílení a poté na Použít jako tapetu. Postup ale drtivá většina z vás jistě zná.

tapety tekouci barvy FB

 

Dnes nejčtenější

.