Zavřít reklamu

Apple dnes večer tak trochu nečekaně vydal čtvrtou beta verzi iOS 11.1 určenou pro vývojáře a veřejné testery. Novou verzi si tak mohou nainstalovat jen ti uživatelé, kteří na svém iPhonu nebo iPadu mají přidaný profil. Pokud mezi ně patříte, pak iOS 11.1 Beta 4 stáhnete klasicky přes OTA v Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru. V případě iPhonu 8 Plus je instalační soubor překvapivě objemný, má totiž 2,1 GB.

Vzhledem k velikosti updatu to vypadá, že jsme na konci testovací fáze a tudíž dnes Apple pravděpodobně vypustil Golden Master (GM) verzi, tedy kandidáta na ostré vydání mezi všechny uživatele. Vývojáři a testeři tak mají za úkol systém projít skrz na skrz a případně Applu nahlásit poslední nesrovnalosti, aby je stihl ještě opravit.

Prozatím se můžeme jen domnívat, jaké novinky čtvrtá beta iOS 11.1 přináší, ale zcela určitě půjde mimo jiné o opravy chyb Předochozí Beta 3 přinesla skutečně jen drobné změny, o kterých si přečtete více zde. Druhá beta byla na novinky o něco štedřejší, protože s ní na iPhony a iPady dorazily stovky nových emotikonů a taktéž se vrátilo 3D Touch gesto pro přepínání aplikací, o čemž se více dočtete zde.

iOS 11.1 Beta 4 FB

Dnes nejčtenější

.