Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Colorburn
Colorburn je fotografická aplikace s nabídkou více než tisícovky nejrůznějších filtrů. Upravte si své fotografie zábavnou a kreativní formou a proměňte je v malá umělecká díla.

[appbox appstore id899003026 oldprice=“29Kč“]

Unit Converter Pro
Unit Converter Pro je jedna z nejvýkonnějších a nejužitečnějších aplikací pro převod jednotek. Nabízí převod více než 700 jednotek ve třiceti kategoriích.

[appbox appstore id458584668 oldprice=“29Kč“]

Action Pad
ActionPad je aplikace, která vám umožní vytvořit vlastní ovládací panely pro vzdálené ovládání aplikací na vašem počítači. S pomocí vašeho iOS zařízení můžete provádět základní příkazy, otevírat webové stránky a řadu dalších akcí.

[appbox appstore id1142860715 oldprice=“29Kč“]

Crazy Halloween Stickers for iMessage
Přišel čas strašidel, dýní a sladkostí. Pusťte si Haloween do zpráv na vašem iOS zařízení. Oslavte Halloween se širokou kolekcí tématických samolepek pro iMessage.

[appbox appstore id1164166559 oldprice=“29Kč“]

Allpass Pro
AllPass Pro je aplikace, která uchová veškeré vaše důležité informace v bezpečí a na jednom místě. Využívá chránění pomocí Touch ID a umožňuje uložení přihlašovacích údajů, kreditních karet a dalších dat.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“]

Starborn Anarkist

Vyzkoušejte novou, zábavnou a návykovou vesmírnou střílečku v arkádovém stylu. Postavte si vlastní vesmírnou loď, vylepšujte své zbraně a snažte se porazit všechny své nepřátele.

[appbox appstore id687779885 oldprice=“89Kč“]

Neo Monsters
Chyťte a vyviňte více než tisícovku animovaných příšerek a staňte se legendou. Sestavte svůj vlastní tým a utkejte se s protivníky v nejrůznějších výzvách. Stanete se mistrem mezi trenéry?

[appbox appstore id983143183 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 6717

Dnes nejčtenější

.