Zavřít reklamu

Osmadvacetiletý Abdul Sadam se v pondělí těsně před půlnocí stal obětí krádeže. Dva neznámí muži se pokusili Samadovi ukrást iPhone 7, ten se však nenechal, a tak zloději vytáhli nůž a bodli Sadama přímo do hrudníku. Zranění, která utrpěl, pro něj měla fatální následky.

Podle svědků se k Samadovi zhruba čtvrt hodiny před půlnoci přiblížili dva mladíci na mopedech, kteří se pokoušeli ukrást mu iPhone 7. Sadam se bránil, a tak jeden ze zlodějů vytasil nůž, kterým ho bodl do srdce. Sadam měl ještě tolik síly, aby zazvonil u svých rodičů, kteří bydlí nedaleko místa činu. Podle jeho bratra se rodiče okamžitě vrhli ke dveřím, u nichž Sadam ležel v kaluži krve, a přivolali pomoc.

Policie po mladících ihned vyhlásila pátrání a o několik hodin později zatkla dva muže ve věku sedmnáct a osmnáct let podezřelé z vraždy. Oba dva jsou momentálně ve vazbě na policejní stanici v severním Londýně.

Samad pracoval v Dragon Hall Trust, což je charitativní organizace, která pomáhá mladým lidem rozvíjet počítačové dovednosti. Nicole Furre, ředitelka charitativní organizace, řekla: „Byl u dětí a mladých lidí oblíbený, vždy vše dobře vysvětlil. S ním bylo programování zábavné.“ Jeho bratr ještě dodal: „Byl milosrdný a miloval počítače, a to je důvod, proč pomáhal mladým lidem.“

Abdul-Samad-iPhone-Attack-fb

Zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.