Zavřít reklamu

Aplikace Outlook od společnosti Microsoft se v průběhu let stala oblíbenou stálicí zejména ve firemním prostředí. Microsoft se nedávno rozhodl pro výrazné předělání Outlooku.

Outlook pro Mac i pro Windows se v brzké době dočká významného faceliftu. Nově by měla desktopová aplikace více připomínat svého sourozence pro platformu iOS. Web The Verge v pondělí informoval o tom, že nový design přijde s podporou gest na multitouch trackpadu, díky čemuž se usnadní proces třídění e-mailů za pomoci funkcí, jako je například gesto „swipe“ pro smazání zprávy.

Microsoft připouští, že „MacBooky jsou mezi klíčovými influencery a decision makery velmi populární“, a že si společnost „potřebuje získat tyto uživatele tím, že jim nabídne ten nejlepší možný Outlook“.

Outlook for Windows 2

Mezi změny, které nový Outlooku přinese, bude patřit například:

  • Možnost vkládání tabulek do e-mailů
  • Navigační panel s rychlým přístupem ke složkám napříč vícero účty
  • Rychlejší a spolehlivější vyhledávání, umístěné v pravém horním rohu
  • Vylepšený kalendář s vyčerpávajícími informacemi a lepším rozhraním pro správu schůzek
  • Jednoduchá lišta a menší sada výchozích příkazů – tlačítka si budete moci i nadále volit sami
Outlook for Windows

Mezi klíčové body úsilí společnosti Microsoft patří především snaha snížit složitost užívání a usnadnit jak novým, tak i stávajícím uživatelům aplikace Outlook orientaci a navigaci v aplikaci. Microsoft v současné době nový design interně testuje. Postupně bude zpřístupněn předplatitelům sady Office 365 a v rámci aktualizací Office 2019.

Outlook Mac FB

Dnes nejčtenější

.